Analoge portofoons

Disseldorp Techniek heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring met analoge portofoons. Analoge portofoons hebben veel bereik en zijn gemakkelijk in installatie tegen een lagere kosten dan een digitaal systeem. Het digitale systeem heeft de toekomst en simpelweg meer mogelijkheden daarom zal de analoge portofoon op den duur plaats moeten maken voor zijn digitale vervanger.

Doordat de meeste producten aan het stoppen zijn met de productie van analoge portofoons en volledig overgaan op digitale portofoons is de keuze voor volledig analoge portofoons klein. Gelukkig kunnen de meeste digitale portofoons door ons geprogrammeerd worden voor gebruik met analoge portofoons. Wij hebben de portofoons voor u geselecteerd die voor negentig procent van de analoge portofoon gebruikers voldoet. Mocht u interesse hebben in een ander model dan kunnen wij deze ook leveren.

Disseldorp Techniek levert analoge portofoons van de merken Motorola, Hytera, Icom, Kenwood en Entel.

Wilt u meer informatie over analoge portofoons of wilt u overstappen naar digitale portofoons? Neem gerust contact met ons op voor advies. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.