• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Portofoons testen

Portofoons testen zorgt voor duidelijkheid

26 maart, 2018


Portofoons testen

Portofoons testen zorgt ervoor dat u er achter komt of de portofoon bij uw bedrijf past. Disseldorp Techniek beschikt over een ruim assortiment van verschillende test portofoons zodat u samen met het personeel kunt uit testen of de portofoon bij u past.

Soms komt het voor dat u niet weet of portofoons de juiste oplossing zijn voor uw probleem, in dit geval is het aan te raden om portofoons te testen zodat u uw zelf kunt overtuigen van de kracht van de portofoon. De test zal uitwijzen of de portofoon bevalt onder het personeel.

Tijdens een uitgebreide test die u in samenwerking met ons uitvoert komt u er achter of u voldoende bereik heeft met alleen portofoons of dat u één of meerdere versterkers nodig heeft om het gewenste bereik te halen. Deze test is aan te raden als u niet voldoende bereik heeft met alleen portofoons.

Het testen van de portofoons is vrijblijvend en kosteloos, de test periode bedraagt maximaal één week. Wij sturen u twee portofoons op die het beste bij uw wensen en eisen aansluiten. Op aanvraag is het ook mogelijk om voor langere tijd of meer dan twee portofoons te testen.

Na de test horen wij graag uw bevindingen, indien de portofoons bevallen brengen wij een offerte voor u uit.

Disseldorp Techniek is officieel dealer van Motorola en Hytera.

Wilt u graag portofoons testen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info