• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Portofoons voor de industrie

Portofoons met man-down alarm

6 november, 2015


De portofoon met man-down alarm geeft een signaal af als de drager valt of te lang in een positie blijft. Wanneer een man-down alarm afgaat zal er automatisch een alarmsignaal worden gestuurd naar een andere portofoon en de meldkamer. De locatie van het alarm kan optioneel worden doorgegeven door middel van GPS.  Het man-down alarm kan naar wens worden ingesteld. Het man-downsysteem is volledig geïntegreerd in de portofoon zodat uw personeel geen extra apparaat moet mee dragen. Portofoons met een man-down alarm zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor medewerkers die alleen en afgelegen werken en de beveiliging.

Welke portofoons hebben een man-down alarm?

Hytera X1E beschikt standaard over een man-down alarm en de Motorola DP4400 heeft het man-down alarm als optie. Naast de digitale portofoons hebben wij ook 4G portofoons die kunnen worden ingezet met man-down alarm.

Lone worker protection

De lone worker protection zorgt er voor dat de portofoon controleert of de gebruiker die alleen werkt bij bewust zijn is. Dit gebeurt middels een toon die de portofoon steeds op nieuw maakt, de gebruiker dient dan een willekeurige knop in te drukken om aan te geven dat hij in orde is. Wanneer de gebruiker niet tijdig reageert zal de portofoon nog een luidere toon laten horen. Wanneer hier géén reactie op volgt zal er een alarm uitgaan naar de andere portofoons en meldkamer.

Locatie bepaling

Wanneer de gebruiker niet constant op één locatie blijft is het verstandig om voor portofoons te kiezen met positie bepaling werken. Outdoor kan dit via GPS en indoor via een baken welke in elke ruimte geplaatst dient te worden. Disseldorp techniek levert portofoons met een man-down alarm en kan dit systeem in uw portofoon inbouwen wanneer deze hier voor geschikt is. Naast deze portofoons hebben wij ook portofoons die over alle drie de bovenstaande functionaliteiten beschikken. Heeft u interesse, vragen of wilt u vrijblijvend testen met het man-down alarm? Neem contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info