• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
4G portofoons

Portofoons hebben uw liefde nodig

4 november, 2016


Portofoons onderhouden

Als u wilt dat uw portofoons functioneren op zijn best en de tand des tijds doorstaan dan moet u goed voor ze zorgen. In veel situaties is het essentieel dat portofoons blijven functioneren, en dat is waarom je altijd volgens de richtlijnen van de fabrikant met de portofoon moet omgaan.

Als u de portofoon hebt uitgedeeld aan uw werknemers is het zeker de moeite waard hen te vertellen hoe ze de portofoon moeten gebruiken en bewaren. Onjuist gebruik kan resulteren in onnodige schade en problemen. Hier vindt u een paar eenvoudige onderhoudstips voor de portofoon om te helpen deze in tip-top conditie te houden.

Portofoons opslaan

Ten eerste, moet u uw portofoon correct opslaan om hem in goede conditie te houden als hij niet in gebruik is. Bewaar uw portofoon op een koele en droge plaats met kamertemperatuur. Houd uw portofoon niet in direct zonlicht en extreme temperaturen. Wanneer u de portofoon voor langere tijd opslaat verwijder dan de batterij en schakel de portofoon uit.

Het opladen van uw portofoons

Het is van cruciaal belang dat u alleen batterijen en opladers die compatibel zijn met uw apparaat gebruikt. Het gebruik van opladers die niet compatibel zijn met uw portofoons kunnen schade veroorzaken. Ook overladen kan problemen veroorzaken en heeft een impact op de totale levensduur van de batterij, zorg er dus voor dat wanneer deze volledig is opgeladen de lader wordt losgekoppeld.

Dagelijks gebruik

portofoon gebruikers moeten ook rekening houden met het dagelijks gebruik. Hoewel sommige portofoons zijn ontworpen om zeer robuust te zijn, zoals waterdicht en explosieveilige moeten ze nog altijd met zorg worden behandeld. Nooit opzettelijk met de portofoons gooien ondanks dat ze robuust en duurzaam zijn.

  • Vermijd het optillen van de portofoon aan de antenne dit zal uiteindelijk invloed hebben op het signaal en de kwaliteit van uw portofoon.
  • Gebruik alleen accessoires die speciaal zijn gemaakt voor het merk van uw portofoon, niet passende accessoires kunnen schade en functionaliteit problemen veroorzaken.
  • Stel uw portofoon niet bloot aan oplosmiddelen of extreem warme of koude omstandigheden tenzij ze zijn ontworpen om te worden gebruikt in moeilijke omstandigheden. Probeer de portofoon droog en uit de buurt van vocht te houden.

Het reinigen van portofoons

Gebruik geen industriële reinigingsmiddelen of reinigingsspray op de portofoon, chemische stoffen kunnen ze beschadigen. Veeg ze schoon met een doek en zorg ervoor dat er geen stof opbouw ontstaat. Standaard portofoons zullen niet even goed blijven functioneren vanwege het stof. We leveren speciale vuil en stof proof portofoons voor degenen die werken in deze extreme omstandigheden. Wilt u meer lezen over portofoons? klik hier.

Als u nog specifieke vragen heeft over onderhoud aan uw portofoon neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u voorzien van alle informatie die u nodig heeft om uw portofoon in topconditie te houden.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info