• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Vergunningsvrije Portofoons Hytera

Vergunningsvrije portofoons van Hytera bieden professionele, directe, eenvoudige communicatie voor kleine tot middelgrote bedrijven. De reeks bestaat uit 2 modellen, namelijk de AP515LF die in analoge communicatie ondersteund en de BP515LF die zowel digitaal als analoog ondersteunt. Beide zijn ontworpen en ontwikkeld met functies om u verbonden te houden en zijn direct uit de doos klaar voor gebruik!

Vergunningsvrije portofoons van Hytera zijn Compact, betrouwbaar en direct klaar voor gebruik.

Bij Disseldorp Techniek bieden wij deze uitstekende Hytera portofoons aan. Ze zijn ontworpen om communicatie snel en soepel te laten verlopen. De Hytera vergunningsvrije portofoons zijn daarmee een onmisbaar hulpmiddel geworden in vele organisaties. Deze portofoons van Hytera gaan ontzettend lang mee en garanderen een uitstekende spraakkwaliteit tegenover andere vergunningsvrije portofoons.

Vergunningsvrije portofoons Hytera AP515LF

Deze vergunningsvrije portofoons zijn de perfecte keuze voor directe communicatie. Met een luidspreker van 3 W kan de compacte en lichte Hytera AP515LF luid en duidelijk geluid leveren waarmee u kunt horen en gehoord kunt worden zonder storend achtergrondgeluid. De Hytera AP515LF heeft een ongelooflijk lange batterijduur van 25 uur. Type-C USB-oplaadstekker stelt gebruikers in staat om de portofoon overal op te laden met een powerbank. Met het uitgebreide bereik en een heleboel productiviteits- en efficiëntie verhogende functies, zorgt de AP515LF ervoor dat u verbonden en productief blijft.

Hytera BP515LF

De Hytera BP515LF is een verbeterde zakelijke vergunningsvrije portofoon die profiteert van zowel digitale als analoge modi voor extra flexibiliteit. Krachtige digitale functies zoals basis versleuteling zullen uw zakelijke dienstverlening verbeteren. De BP515LF heeft het grootste bereik in zijn klasse en beschikt over 256 kanalen, waardoor groepscommunicatie flexibeler wordt.

Hytera 515 accessoires

Hytera heeft voor de zakelijke vergunningsvrije portofoons een ruim assortiment aan accessoires beschikbaar om het werken met deze portofoons nog gemakkelijker en efficiënter te maken. Voor de BP515LF is er een zesvakslader, headsets, reserve batterijen en handmicrofoons. Voor de AP515LF zijn al deze accessoires ook toepasbaar, deze kan enkel niet worden uitgerust met een zesvakslader.

De vergunningsvrije portofoons van Hytera besteld u eenvoudig in onze webshop en zijn direct klaar voor gebruik. Komt u er even niet uit of heeft u toch vragen, wij zijn altijd telefonisch bereikbaar voor ondersteuning en advies!

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info