• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Vijf tips over wat je niet moet doen met een Portofoon

Portofoons bieden uw organisatie winst

26 mei, 2016


Portofoons zorgen voor een voorsprong op de concurrentie

Als u overweegt portofoons te gaan aanschaffen voor uw organisatie, helpt het om te bekijken hoe uw concurrenten al gebruik maken van portofoons. Veel organisaties en hun medewerkers hebben al besloten dat de push-to-talk functie van de portofoon grote voordelen bied tegen over mobiele telefoons, vaste telefoons, sms en e-mail.

De onderstaande sectoren zijn enkele van de meest voorkomende portofoon gebruikers om de communicatie te stroomlijnen en hun bedrijfsvoering efficiënter te maken.

Portofoons voor Hospitality

In hotels en horeca gebruikt het technisch personeel portofoons ter ondersteuning tijdens onderhoud en reparaties. Bij de receptie wordt de portofoon gebruikt om te helpen bevestigen of de kamer beschikbaar is en om de managers op te roepen om geschillen op te lossen. Om de gasten sneller en efficiënter te kunnen bedienen gebruikt de horeca portofoons om te coördineren tussen de keuken, serveersters en bar. Beveiligingspersoneel gebruikt portofoons om hulp op te roepen bij het eerste teken van problemen.

Detailhandel

Snelle klantenservice en schadepreventie zijn de belangrijkste voordelen van de portofoon in de detailhandel. verkooppersoneel kan contact houden met het magazijn om de voorraad te checken en het kassapersoneel gebruikt de portofoon voor een prijs check of verzoek om hulp van de manager. Portofoons helpen ook de veiligheid te verhogen bij winkeldieven of wanneer klanten schade of overlast veroorzaken.

BHV

Bedrijfshulpverleners zijn afhankelijk van de portofoon om te kunnen communiceren in een crisis. Dit is vooral het geval tijdens calamiteiten waar rook, warmte, lawaai of uitval van stroom en andere communicatie middelen de portofoon uitkomst biedt. In openbare gebouwen, ziekenhuizen, campussen en andere soortgelijke faciliteiten zijn portofoons om deze reden niet meer weg te denken.

Industrie

fabrieken vormen een grote communicatieve uitdagingen. Honderden meters lange productielijnen die constant onder toezicht moeten staan. Digitale portofoons van Motorola en Hytera kunnen worden geprogrammeerd om direct een waarschuwingen te geven als er onderhoud of reparatie nodig is en als er onderbrekingen zijn in de productielijn. Voor de dagelijkse werkzaamheden moet het personeel in de front office en op de productie in staat zijn om met elkaar te communiceren. De portofoon doet dit met grotere efficiëntie en flexibiliteit dan mobiele telefoons of andere apparaten.

beveiliging

de portofoon vormen de ruggengraat van bewakingssystemen voor personeel en verbeteren de samenwerking en vergemakkelijkt de crowd control terwijl indringers worden buiten gehouden en er een alarm klinkt als er indringers binnen dringen. Portofoons zijn ook cruciaal voor de persoonsbeveiliging waar discrete en privé-communicatie is vereist.

bouw

Tekeningen kunnen niet elke vraag die ontstaat tijdens de bouw beantwoorden. Portofoons stellen de bouwvakkers in staat om direct overleg te hebben met de architecten, ingenieurs en toezichthouders of om extra bemanning en onderdelen op te roepen om op schema te blijven.

Evenement

Evenementen zoals concerten, sportwedstrijden, parades en beurzen trekken grote publieksaantallen wat enorme risico’s met zich mee brengt. Calamiteiten vereisen onmiddellijke communicatie om mensen te laten bewegen of om noodhulp op te roepen. Omdat gebeurtenissen op verschillende plekken verspreid over een groot gebied plaats vinden is de portofoon het perfecte communicatiemiddel. De portofoon maakt het mogelijk contact te houden zonder de zorg of er wel voldoende dekking is. Veel evenementen kiezen er voor om portofoons te huren om de veiligheid en de productiviteit te verbeteren.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van branches die dagelijks portofoons gebruiken. Als uw concurrenten met behulp van de portofoon de klant vriendelijkheid en service verbeteren en inefficiënties elimineren bestaat de kans dat u een achterstand op loopt als u niet het zelfde doet.

Met onze ervaring binnen deze branches, is de kans groot dat wij eerder portofoons hebben geleverd in een vergelijkbare of gelijke situatie zodat u altijd een perfecte oplossing heeft. Doe een beroep op ons om u te helpen nog succesvoller te zijn in uw communicatie. Neem contact op met ons op.

Wilt u meer lezen over portofoons? klik hier.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info