• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
motorola-sl4000

Portofoon Review: Motorola SL4000

7 maart, 2016


Portofoon Review: Motorola SL4000

De Motorola SL4000 is een complete portofoon in een zeer compact jasje, ideaal voor de gebruiker die geen grote portofoon wilt dragen. Hij is dun, stijlvol en uitgerust met de laatste digitale functies. De SL4000 is niet veel groter dan een smartphone en weegt ongeveer de helft van een gemiddelde portofoon. Hij is speciaal ontworpen voor omgevingen waarin licht in gewicht en onopvallend belangrijk zijn, Denk aan horeca, beveiliging en winkels. Het slanke en gestroomlijnde uiterlijk van deze portofoon zijn slechts een onderdeel van het geheel.

Geavanceerde digitale mogelijkheden in combinatie met een toetsenbord, kleurendisplay en een intuïtieve gebruikersinterface maken de SL400 een uiterst slim apparaat. De belangrijkste kenmerken van de portofoon hebben wij voor u opgesomd:

Beeldscherm en toetsenbord

De portofoon beschikt over een full color LCD-scherm met een licht sensor die de helderheid van het beeld automatisch regelt. Een navigatiedisc bepaalt een groot aantal menu gestuurde functies binnen het scherm, net als bij een mobiele telefoon. Dat maakt het gemakkelijk voor uw personeel om om te gaan met de de SL4000.

Premium audio

Motorola’s Intelligente Audio is afgestemd om achtergrondgeluiden weg te filteren, ongeacht of dit nu in een lawaaierige fabriek of een brullende menigte is.

Bluetooth connectivity

Met Bluetooth kunt u verbinding maken met draadloze headsets en berichten sturen naar andere gebruikers die in de buurt zijn , contacten delen, telefoonnummers, enzovoort.

uitgebreide programmeringsmogelijkheden

Twee programmeerbare knoppen aan beide zijden van de navigatiedisc vergroten de programmeermogelijkheden. Aan elke knop kan maximaal negen geprogrammeerde taken worden toegewezen.

Tekstberichten

Berichten kunnen worden verzonden of opgeslagen om later te verzenden. De programmeerbare knoppen kunnen worden ingesteld om bijvoorbeeld een ​​opgeslagen bericht zoals een Emergency Alert te verzenden.

Digitale technologie

Digitale technologie maakt het mogelijk de SL4000 een enorm scala aan mogelijkheden te geven die met een analoge portofoon niet kunnen. Een digitale portofoon codeert spraaksignalen in gegevensbundels die naar andere digitale apparaten kunnen worden verzonden, dit betekent dat hijt kan worden geprogrammeerd om poorten en bewakingscamera’s aan te sturen. De digitale portofoon genereert digitale gegevens die kunnen worden verwerkt en geanalyseerd, om inzicht te krijgen in de efficiëntie van de communicatie.

Als marktleider in de industrie heeft Motorola de middelen om een ​​groot aantal toepassingen te maken en ontwikkelen. Deze bestaan uit:

  • Location tracking
  • Telefonie zenders om telefoontoestellen aan te sluiten
  • Man-down alarm

IP Site Connect

Zorgt er voor dat spraak signalen via het internet verzonden kunnen worden. Dat zorgt voor een wereldwijd bereik.

Neem voor meer informatie over de SL4000 of een van onze andere producten gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info