• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Offerte aanvragen
4G portofoons

Portofoon keuzehulp

17 mei, 2022


Welke portofoon past het beste bij uw organisatie?
Door het enorme aanbod van portofoons is het lastig om de juiste portofoon voor uw organisatie te kiezen. In deze video verdeel ik de soorten portofoons in drie groepen en benoem ik de voor en nadelen.

vergunningsvrijeportofoons
Hebben zoals de naam al zegt geen vergunningplicht en zijn vooral geschikt voor kleinere organisaties. Vergunningsvrije portofoons worden voornamelijk gebruikt in de horeca, retail en bouw.

Portofoons met vergunning
Dit type heeft wel een zendvergunning nodig. Deze portofoons zijn met name geschikt voor veeleisende organisaties die intensief gebruik maken van portofoons en hiervan afhankelijk zijn voor de werkzaamheden. Portofoons met vergunning worden vooral gebruikt in de Industrie, Zorg, BHV en Beveiliging

4G portofoons
Dit type portofoon werkt via het 4G netwerk en wordt met name gebruikt door organisaties met een groot werkgebied die overal bereik nodig hebben. 4G portofoons worden met name gebruikt door handhavers, hulpdiensten, beveiliging en Zorg

Wilt u zelf vrijblijvend testen welk type portofoon het beste bij uw organisatie past of heeft u meer advies nodig? Neem dan contact met ons op.

 

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info