• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Portofoon clips en tassen

Portofoon clips en tassen

26 mei, 2016


Portofoon meedragen

Portofoon fabrikanten leveren meestal een eenvoudige clip met hun portofoon mee om deze aan een riem te bevestigen. Gebruikers vinden dit vaak niet voldoende en vragen om meer opties zoals clips die op verschillende manieren zijn te bevestigen en holsters  die extra bescherming bieden en de portofoon comfortabeler in de hand laten liggen.

In dit artikel lopen we langs alle mogelijke opties om de portofoon met u mee te dragen.

riemclips

Er is meer variatie binnen de clips dan u zou verwachten. De meest voorkomende riemclips bestaan uit een band van leer met drukknopen aan beide zijden om rond de riem van de gebruiker bevestigd te worden. Ze beschikken meestal een draaibaar bevestigingspunt, zodat de portofoon niet in een positie vast staat terwijl de gebruiker hem draagt. De beperking van een riem clip is dat hij er van uit gaat dat de gebruiker een riem draagt.

Holsters en draagtassen

Sommige portofoon gebruikers verplaatsen veel zoals bouwvakkers. Hun portofoons zullen blij zijn met een extra laag padding voor de onvermijdelijke on-the-job botsingen.

Andere gebruikers houden de portofoon vaak vast en voor hun portofoon is een draagtasje gemaakt van leer of nylon zodat zij de portofoon comfortabel kunnen vasthouden. Draagtassen en holsters worden geleverd in hard en zacht leder. Zacht leer is aangenamer om aan te raken en hard leer biedt meer steun en bescherming voor de portofoon.

Tassen zijn in de meeste gevallen niet ontworpen om bescherming te bieden. Als uw mensen buiten werken in alle weersomstandigheden heeft u een hier voor geschikte portofoon nodig.

voor meer informatie over portofoon tassen en clips kunt u gerust contact met ons opnemen.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info