• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Portofoon accessoires, vijf tips bij de aanschaf

Portofoon accessoires, vijf tips bij de aanschaf

20 februari, 2017


Portofoon accessoires vijf tips bij de aanschaf. De portofoon kunt u uitbreiden met verschillende soorten accessoires. Wij hebben de vijf meest gangbare accessoires opgesomd met aanschaf tips.

1.Batterijen

Door extra batterijen aan te schaffen zorgt u er voor dat de portofoon ten alle tijden in bedrijf kan blijven. Dit biedt een uitkomst als de portofoon 24/7 aanstaat. Wanneer de batterij leeg dreigt te raken wisselt u deze om voor een volle en plaatst de lege batterij in de lader zodat er altijd een volle batterij beschikbaar is. Het is aan te raden om de batterijen na drie jaar te vervangen om altijd het maximale uit de portofoon te kunnen halen.

2.Headset

Headsets zijn de meest gevraagde portofoon accessoires. Het biedt veel gemak en voordelen en is in sommige omstandigheden onmisbaar. het zorgt er voordat u de handen vrij kan houden als u het headset combineert met een draagtas. In luidruchtige omgevingen zijn headsets zelfs onmisbaar omdat dit de enige manier is om elkaar te kunnen verstaan.

3.Tassen

De tas biedt twee voordelen, Bescherming en maakt de portofoon gemakkelijk mee te dragen. De tassen zijn gemaakt van leer of kunstleer. Dit biedt extra protectie bij een val. Door de mogelijkheid deze aan een riem of draagriem te bevestigen is de portofoon gemakkelijk en comfortabel mee te dragen.

4.Laders

Niet alle portofoons worden geleverd met een snellader. Voor deze portofoons is het een waardevolle upgrade om een snellader aan te schaffen die tevens als standaard functioneert. Naast een enkele lader is het ook mogelijk om een zesvakslader aan te schaffen als u meerdere portofoons in gebruik heeft. Deze lader heeft al voordeel dat u niet met vele losse laders en kabels hoeft te werken. Dit scheelt een hoop stopcontacten en geeft meer overzicht.

5.Handmicrofoons

De handmicrofoon is een robuuste stevige microfoon die u aan de portofoon monteert. Hij kan met een clip aan de borstzak of de jas bevestigd worden. De handmicrofoon wordt gebruik in omgevingen waar behoefte is aan solide en stevig materiaal. hij is steviger en robuuster dan een headset.

6.Antennes

De antenne is een essentieel onderdeel van de portofoon. hoe langer de antenne hoe groter het bereik. Wanneer je bereik te kort komt kan het vervangen van de antenne een oplossing bieden. Wanneer de antenne beschadigd is moet deze ook vervangen worden omdat dit invloed heeft op het bereik.

Heeft u vragen over accessoires voor de portofoon of wilt u accessoires bestellen? Neem dan contact met ons!

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info