• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Motorola DP2600e Portofoon

 575,00 ex. btw
Wissen
Offerte aanvragen

Beschrijving

De Motorola DP2600E met beeldscherm is een vergunningsportofoon die zowel in digitale als in analoge modus kan werken. De portofoons uit de DP2000-serie kunnen helpen de productiviteit op de werkplek te verhogen, waardoor een grotere veiligheid en kosteneffectiviteit wordt bereikt. De DP2600e is beschikbaar als VHF- en UHF-versie.

De portofoons uit de DP2000E-serie bieden functies die verder gaan dan je verwacht. Met deze portofoon bent u beter verbonden, veiliger en efficiënter. Deze serie is speciaal ontworpen voor werkzaamheden die effectieve communicatiemiddelen vereisen. Dankzij systeemondersteuning en het heldere en luide geluid bieden deze nieuwe generatie portofoons een kosteneffectieve connectiviteit voor uw bedrijf.

Professionele functies

Portofoons uit de DP2000E-serie, waaronder de DP2400E en DP2600E, bieden tal van professionele functies. Met één druk op de knop kunnen werknemers efficiënt en met meer veiligheid samenwerken. Met de ondersteuning voor trunking en analoge technologie, kunt u uw organisatie gemakkelijk verbonden houden met de DP2600E terwijl uw organisatie groeit.

Het belangrijkste doel van de DP2000E-serie is het verbeteren van de veiligheid binnen een organisatie, met de snelle responsmogelijkheden van push-to-talk communicatie.

Nieuwe toevoegingen

Als een van de nieuwste toevoegingen aan de MOTOTRBO-familie, wordt de DP2000E-serie geleverd met nieuwe ruisonderdrukkingstechnologie en verbeterde kwaliteit om uw communicatie duidelijk verstaanbaar te maken. Ze hebben een batterijlevensduur tot 28 uur voor het werken in drie ploegen en een krachtigere of reserve batterij is optioneel. Een verbeterd bereik van de ontvanger verhoogt het bereik met maximaal 8% wat deze portofoon ideaal maakt voor grote gebieden.

Elk onderdeel van de Motorola familie heeft verschillende mogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om uw behoeften te bespreken.

Eigenschappen:
Tekst berichten
Noodknop voor snelle reactie bij incidenten
Capacity Plus
Linked Capacity Plus
IP Site Connect
Beperkte Waterdichte uitvoering (IP55)
Programmeerbare Buttons
Transmit Interrupt
16 gesprekskanalen

De DP2600e wordt standaard geleverd met:
1400mAh NiMH-batterij
Enkelvoudige IMPRES-lader
Flexibele antenne
2,5”-riemclip
Verkorte handleiding

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact op met ons op. Wanneer u direct een offerte wilt ontvangen vul dan het offerte aanvraagformulier in.

Extra informatie

Extra's

,

Andere suggesties…

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info