• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Motorola DP3441e Portofoon

 735,00 ex. btw
Wissen
Offerte aanvragen

Beschrijving

De Motorola DP3441e is een compacte portofoon zonder display met een uitgebreid scala aan functies zoals lone worker, noodknop, DVS-knop, geïntegreerde Bluetooth en WI-FI. Dit is echt een portofoon die alle gebruikers ten goede komt. Met zijn stijlvolle en toch compacte ontwerp gecombineerd met een variatie aan handige functies verbeterd deze portofoon de communicatie en efficiëntie op de werkplek.

De Motorola DP3441e is stijlvol en draagbaar model. Deze portofoon is getest volgens extreme militaire standaarden om er zeker van te zijn dat hij in de zwaarste omstandigheden blijft functioneren.

Motorola heeft de DP3441e op verschillende punten verbeterd zoals een verbeterde levensduur van de batterij, duidelijker geluid, transmit interrupt, tracking van indoor locaties en een zeer eenvoudig te gebruiken bedieningssysteem.

Omdat veiligheid op de werkplek erg belangrijk is, heeft deze portofoon een prominente noodknop die hulp met één druk op de knop oproept. Dankzij Transmit Interrupt wordt er direct een kanaal vrijgemaakt ingeval van nood. Deze functie treed in werking als het mandown alarm afgaat of wanneer de noodknop wordt ingedrukt.

De Motorola DP3441e is ideaal voor een organisatie die een compacte portofoon wilt die onder de zwaarste omstandigheden kan overleven en de verbindingen en veiligheid op de werkplek kan verbeteren met zijn uitgebreide functies.

De nieuwe, verbeterde reeks portofoons van Motorola biedt vele varianten en zeer technische oplossingen om aan uw communicatiewensen te voldoen. Elk onderdeel van Motorola heeft verschillende mogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden.

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact op met ons op. Wanneer u direct een offerte wilt ontvangen vul dan het offerte aanvraagformulier in.

Extra informatie

Extra's

,

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info