• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Hytera bodycams

Bodycams van Hytera zijn kleiner, lichter en steeds geavanceerder in het soort functies dat ze ondersteunen zoals: Full HD-videokwaliteit, infrarood en nachtzicht. De bodycams ondersteunen integratie met portofoons en zelfs de mogelijkheid om livebeelden naar andere apparaten te streamen. Een functie die vooral mogelijk is bij het combineren van een Hytera Bodycam met een Hytera PDC760 Multi-mode Advanced portofoon of bij gebruik van de Hytera VM780 Bodycam met ingebouwde LTE.

Bodycams zijn onmisbaar voor alle werknemers die te maken kunnen krijgen met mishandeling en de dreiging van geweld in hun dagelijkse werkzaamheden.Het kiezen van de juiste bodycam die aansluit bij uw vereisten is van essentieel belang. De Hytera bodycams

Hytera VM780

De VM780 tilt bodycams naar een hoger niveau met de meest geavanceerde reeks beschikbare functies, waaronder; een 2,8-inch touchscreen, een krachtige batterij die tot 8 uur continu opnemen ondersteunt en 3G/4G, Wi-Fi en GPS voor realtime connectie overal ter wereld. Dankzij de spraakknop kan de VM780 ook perfect als portofoon functioneren.

1080p HD-video
216° draaibare lens
256-bits geavanceerde codering
3G/4G/wifi en Bluetooth ingebouwd
Gps ingebouwd
Portofoon functie met Hytalk platfrom
IP67 en MIL-STD-810G

Hytera VM580D

De VM580D bodycam is Hytera’s nieuwe generatie slimme 4G-bodycam’s die op het lichaam worden gedragen en zorgen voor nauwkeurige en effectieve opname via een HD-camera met een onmiddellijke afspeelfunctie van zojuist opgenomen video’s.

Compact formaat
gebruiksvriendelijke gebruikersinterface
1080P met infrarood nachtzicht
Realtime positionering via bodycam GPS
Portofoon functie met Hytalk platform

Wilt u meer informatie of vrijblijvend testen met de bodycams van Hytera? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info