• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Horeca portofoons

Een horeca portofoon is een praktisch communicatiemiddel. In de horeca is er vaak sprake van een hectische en dynamische werkomgeving. Het communiceren met collega’s staat op zo’n moment centraal. Niet alleen samenwerken verloopt soepeler, ook de veiligheid binnen een organisatie wordt met een portofoon gewaarborgd. Het instrument staat bekend als betrouwbaar en onmisbaar binnen deze branche. Ontdek het uitgebreide assortiment van Disseldorp Techniek met portofoons die geschikt zijn voor horeca.

Directe communicatie

U kunt eenvoudig met uw teamleden communiceren. U stelt uw teamleden in de keuken, achter de bar of in de bediening direct op de hoogte. U kunt overleggen, vragen stellen en mededelingen doen. Uw teamleden kunnen snel handelen. Door de vlotte samenwerking via een portofoon presteert het bedrijf meestal nog beter. Denk bijvoorbeeld aan het coördineren van taken, het oplossen van problemen en het efficiënt organiseren van werkzaamheden. U hoeft slechts een knop in te drukken, waarmee u direct een signaal uitzendt. De ontvanger krijgt het bericht realtime te horen. Het gebruik van een portofoon kost weinig tijd, wat de productiviteit bevordert.

Direct op verzoeken reageren

Teamleden en leidinggevenden spelen direct essentiële informatie door. Als de klant nog bepaalde behoeften heeft, is het mogelijk dit alsnog door te geven. Denk aan het plaatsen van een extra bestelling of speciale voedingswensen. U communiceert direct met het keukenpersoneel, waardoor het gerecht vlot op tafel staat. Dankzij snelle en efficiënte service tilt u de klanttevredenheid naar een hoger niveau.

Betrouwbaar in noodsituaties

Ieder bedrijf kan met calamiteiten en agressie te maken krijgen. Een portofoon is een zeer betrouwbaar instrument in gevaarlijke omstandigheden. Er kan direct contact met collega’s en een eventueel crisisteam worden opgenomen, en u slaat indien nodig direct alarm. De portofoons van Disseldorp Techniek beschikken vaak over man-down-detectie en alarmknoppen. Ook als u niet in staat bent te communiceren, kan het apparaat automatisch alarm slaan.

Ongewenst gedrag wordt snel doorgegeven en ook criminaliteit en agressie worden daardoor snel aangepakt. Een collega benadert bijvoorbeeld met spoed de hulpdiensten en politie, zodra iemand een alarmsignaal via zijn portofoon doorgeeft. Door het vermogen om onmiddellijk hulp in te roepen en de juiste maatregelen te nemen, wordt escalatie voorkomen. Ook waarborgt het instrument de veiligheid, van zowel medewerkers maar ook de gasten.

Interne bedrijfsvoering

Naast de hoofdwerkzaamheden zullen bepaalde afdelingen perfect met elkaar kunnen communiceren. Denk aan managers die op afstand aankondigingen aan hun teamleden doorgeven. Ook specifieke medewerkers kunnen worden opgeroepen. De communicatie wordt dus in de juiste banen geleid en zorgt voor een consistente werkwijze binnen de horecabranche. De portofoons zijn veilig in gebruik en veel modellen kunnen niet afgeluisterd worden. Ook als er storingen op het netwerk zijn, faalt een portofoon nooit.

Regelgeving

Disseldorp Techniek heeft portofoons die aan alle wettelijke regels voldoen. De portofoons waarvoor u een vergunning nodig heeft, zijn krachtige instrumenten met een groot bereik, hoge frequentie en sterk vermogen. U communiceert hiermee binnen grote restaurants, in productiebedrijven, in cateringbedrijven en op evenementen. U dient wel aan bepaalde regels op te stellen, zodra u portofoons binnen uw organisatie in gaat zetten. Er mogen bijvoorbeeld geen gesprekken worden afgeluisterd en er mogen geen persoonlijke gesprekken worden gevoerd. Ze mogen dus alleen voor de interne werkzaamheden, interne communicatie en de veiligheid ingezet worden. Als horecabedrijf dient u dus een helder protocol voor uw medewerkers op te stellen, zodat ze op de hoogte zijn van de regelgeving.

Soorten portofoons voor de horeca

De horeca portofoon is stevig en beschikt over een helder bereik. Ook is het belangrijk dat het signaal sterk en helder is. Disseldorp Techniek heeft veel verschillende modellen, waaronder de horeca portofoon voor winkels, warenhuizen en restaurants. Denk bijvoorbeeld aan de Motorola CLP446e. Voor de SL1600 is een vergunning nodig. Het vermogen loopt op tot 4W. De portofoons zijn eenvoudig in gebruik, compact, stijlvol en zenden snelle signalen uit.

Horeca portofoons bestellen bij Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek is dé webshop voor het kopen van een hoogwaardige portofoon. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan portofoons die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend testen met portofoons? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info