• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Bodycam Privacy

Europese Bodycam-technologie: Baanbrekend op het gebied van privacy en bescherming

5 maart, 2024


Bodycam Privacy

In het huidige complexe beveiligings- en bewakingslandschap staan Europese organisaties voor unieke uitdagingen. Het kiezen van een leverancier van body-worn camera’s betekent meer dan alleen technologie; het betekent ook zorgen voor naleving van de strenge Europese privacywetgeving. Dat is waar ZEPCAM, als Nederlandse pionier en innovator in body-worn camera technologie, zich onderscheidt voor diegenen die waarde hechten aan privacy en veiligheid.

De juridische implicaties begrijpen: Bescherming tegen de CLOUD Act en FISA

Het wijdverbreide gebruik van technologie van Amerikaanse bedrijven in Europa vraagt om een grondige analyse van de manier waarop de VS het rechtmatig overzees gebruik van gegevens verduidelijkt. (CLOUD)-wet van invloed zou kunnen zijn op privacyrechten hier. Met deze wet kunnen Amerikaanse autoriteiten gegevens in handen krijgen van bedrijven die in de VS gevestigd zijn, ongeacht waar ze de gegevens opslaan. De Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA) werpt ook vragen op omdat het in strijd zou kunnen zijn met de EU-regels over privacy, vooral als het gaat om het aftappen van gegevens. Deze Amerikaanse wetten kunnen botsen met de zeer strenge Europese regels voor het veilig bewaren van gegevens en GDPR-compliant zijn.

Technologische soevereiniteit: Kiezen voor EU-compliant oplossingen

ZEPCAM is toegewijd aan het gebruik van technologie en hosting diensten ontworpen en ontwikkeld binnen de EU. Deze toewijding garandeert naleving van de strengste normen voor gegevensbescherming en zorgt voor een grondige veiligheidscontrole. ZEPCAM geeft prioriteit aan Europese oplossingen, maar biedt klanten ook de flexibiliteit om cloud-diensten uit de VS of andere landen te kiezen wanneer hun projecten dat vereisen. De aanpak van ZEPCAM garandeert de veiligheid van klantgegevens, naleving van privacywetgeving en beveiliging die is afgestemd op specifieke operationele en wettelijke vereisten.

ZEPCAM: Garanderen van gegevenscontrole en privacy voor Europa

ZEPCAM biedt een veilige haven voor Europese organisaties in de complexe wereld van body-worn cameratechnologie. ZEPCAM is afkomstig uit Nederland en de EU, houdt zich strikt aan de GDPR en beschermt tegen internationale onzekerheden door wetten zoals de CLOUD Act en FISA. Bovendien laat de ISO 27001-certificering van ZEPCAM zien hoe toegewijd het bedrijf is aan de bescherming van gegevens en privacy. Voor degenen die een hoog niveau van gegevenssoevereiniteit en privacy binnen Europa willen handhaven, biedt ZEPCAM een krachtige combinatie van technologie en vertrouwen, waardoor het de optimale Europese keuze is temidden van internationale bezorgdheid.

Bekijk onderstaande video over de Bodycam Privacy & de AVG

Bekijk ook de website van Zepcam en ontdek wat de bodycam nog meer te bieden heeft. Hier vindt u alle technische specificaties en highlights. Naast al deze informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies, zodat u met zekerheid de juiste keuze maakt voor uw organisatie. Direct onze productpagina bekijken? Klik hier voor de link naar de Zepcam Bodycam pagina.

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info