• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
De aankoop en installatie van een portofoon netwerk

De aankoop en installatie van een portofoon netwerk

7 juni, 2016


De aankoop van een geavanceerd portofoon netwerk is niet zoals het kopen van een portofoon bij een elektronica winkel. Het vereist geduld, voorbereiding en doorzettingsvermogen van uw kant en veel aandacht en oog voor detail van onze kant. Zo zorgen wij er samen voor dat u het hoogste rendement uit uw portofoons kunt halen.

Uw netwerk bestaat uit verschillende onderdelen zoals Portofoons, repeaters, bekabeling, headsets en antennes. Deze worden speciaal besteld bij onze fabrikanten, door ons getest en vervolgens geïnstalleerd op uw locatie.

Het proces duurt meestal twee tot zes weken. Hier onder vindt u de stappen die wij tijdens dit proces doorlopen.

Stap één: het bestellen van het portofoon netwerk

Met uw bestelling gaan wij samen met onze leverancier opzoek naar een systeem dat het beste bij uw behoefte past. Dit systeem ontwikkelen en configureren wij volgens uw specifieke eisen.

De leverancier zal ons helpen om een netwerk te ontwikkelen die de ruggengraat van uw systeem vormt. Of u nu een of meerdere locaties heeft, wij zullen ervoor zorgen dat u het juiste aantal portofoons, repeaters en basisstations heeft. Wanneer het systeem een ontwikkel tijd heeft gaan wij tussentijds aan de slag om het antennesysteem te installeren. Indien nodig kunnen wij de installatie aarden. Dit zorgt ervoor dat de apparatuur werkt op een zo veilig mogelijke manier en beperkt de risico’s van blikseminslag.

Stap twee: Testen en programmeren

Zodra we de apparatuur binnen krijgen van de leverancier, gaan wij deze eerst zelf uitvoerig testen. Wij installeren nooit direct bij u omdat elke portofoon, repeater en het basisstation moeten worden geprogrammeerd op specifieke frequenties om te kunnen communiceren.

Tijdens deze test programmeren en controleren wij de prestaties en capaciteit om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan uw verwachtingen. We kunnen dit het meest efficiënt doen op onze eigen locatie. Ons doel is dat wanneer wij de installatie komen plaatsen alles direct aangesloten kan worden.

Stap drie: de installatie op locatie

Zodra alle apparatuur door ons is getest en geprogrammeerd komen we langs op uw locatie om alles aan te sluiten. Wanneer alles door ons is geïnstalleerd zullen we alles met u nalopen en samen met u testen en kijken of alles naar wens functioneert.

Wanneer u en uw medewerkers volledig tevreden zijn over de werking van uw nieuwe portofoon installatie is hij gereed voor gebruik. Als u tijdens het gebruik tegen problemen aanloopt of aanpassingen wenst zijn wij er voor u om het systeem aan te passen en te verbeteren.

Voor meer informatie of een passend netwerk voor uw organisatie kunt u contact met ons opnemen.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info