• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Bodycam Blog deel 5/10 Welke functionaliteiten moet u overwegen?

26 oktober, 2023


Komende weken gaan we de bodycam en zijn toepassingen uitlichten, wekelijks plaatsen we een blog met telkens een ander onderwerp. Deze week gaan we verder met blog 5. Hier leest u over de diverse Bodycam functionaliteiten, er zijn en welke u moet overwegen bij aanschaf van Bodycams. Zo kunt u aan de hand van uw gebruiksscenario vaststellen welke bodycam oplossing het beste bij uw organisatie past.

Bodycams variëren in hun eigenschappen, beeldkwaliteit en integratiemogelijkheden. U moet aan de hand van het gebruiksscenario overwegen welke oplossing het beste is voor uw organisatie.

Resolutie

Beelden met hoge resolutie zijn essentieel als deze gebruikt moeten worden in rechtzaken, waarbij interpretatie op pixelniveau wordt bekeken.

Standaard is HD of full HD kwaliteit terwijl sommige geavanceerde bodycams nog hogere beeldkwaliteit aankunnen.

Encryptie

Gevoelige beelden moeten altijd worden vastgelegd op bodycams met volledige encryptie. Als de camera live streaming-mogelijkheden biedt, moet de toegang tot deze gegevens worden beperkt tot geautoriseerde gebruikers. Gevoelige gegevens mogen niet via standaard USB overgedragen worden maar uitsluitend via een beveiligde verbinding.

Als gebruikers beelden in het veld moeten kunnen bekijken, is een webpagina of een mobiele applicatie handig. Vergeet ook de accuduur en opslagcapaciteit niet.Gebruikers zijn soms langere tijd onderweg zonder terug te keren naar een dockingstation, dus houd rekening met de levensduur van de batterij en de opslagcapaciteit.

Kunt u niet wachten op ons volgende blog? Klik dan op onderstaande link om onze Bodycam Aankoopgids te bekijken: Bodycam Aankoopgids Disseldorp Techniek

Wilt u meer informatie over Bodycam functionaliteiten, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info