• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Bodycam Blog

Bodycam Blog deel 1/10 Introductie

26 september, 2023


Komende weken gaan we de bodycam en zijn toepassingen uitlichten, wekelijks plaatsen we een blog met telkens een ander onderwerp. Deze week bijten we de spits af met een introductie! Een korte uitleg over welke organisaties en sectoren veelal gebruik maken van Bodycams.

Hoewel bodycams vooral bekend staan om hun gebruik bij wetshandhaving, zijn bodycams ook geschikt voor een groot aantal andere sectoren en toepassingen.

Organisaties die bodycams gebruiken:

Bodycams bieden gemoedsrust en verantwoordelijkheid voor zowel klantgericht personeel als beveiligingspersoneel. Ze verzekeren de burgers dat de normen voor eerlijke rechtsgang en verantwoording worden nageleefd.

 

Veel organisaties gebruiken ook bodycams om de activiteiten van medewerkers te volgen en te loggen voor trainings- en ontwikkelingsdoeleinden. Daarnaast om de veiligheid van alleenwerkend personeel te verbeteren.

In deze blog serie leggen we uit hoe bodycams worden gebruikt en is bedoeld voor bedrijven die willen investeren in deze handige oplossing.

Na het lezen van deze blog serie weet u welke opties u moet overwegen bij het kopen van bodycams en hoe deze het beste gebruikt kunnen worden, aangezien er veel oplossingen op de markt zijn. Wij zijn leverancier van onder andere Zepcam, nieuwsgierig? Bekijk hun website door op de volgende link te klikken, Zepcam.

Er zijn dan ook diverse oplossingen in zeer uiteenlopende prijsklassen beschikbaar. Deze kunt u bekijken door op de volgende link te klikken Bodycams.

Kunt u niet wachten op ons volgende bodycam blog? Klik dan op onderstaande link om onze bodycam Aankoopgids te bekijken: Bodycam Aankoopgids Disseldorp Techniek

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info