• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Functies bodycam

Bodycam Blog 7/10 Bodycam Functies

9 november, 2023


Komende weken gaan we de bodycam en zijn toepassingen uitlichten, wekelijks plaatsen we een blog met telkens een ander onderwerp. Deze week gaan we verder met blog 7. Deze week kunt u lezen over het gebruik van de extra functies die de bodycam te bieden heeft.

Hedendaagse bodycams zijn verkrijgbaar met tal van andere functies die handig zijn voor specifieke toepassingen. De portofoon, een al lang bestaand stuk beveiligings- en communicatieapparatuur, heeft een functionaliteit die kan worden gecombineerd met een bodycam. Hierdoor hoeven gebruikers slechts één apparaat te dragen voor twee essentiële functies en dat scheelt in draagcomfort en vooral kosten.

Noodknop

Bodycams kunnen door gebruikers in gevaarlijke situaties worden gedragen, zowel om potentiële tegenstanders af te schrikken als om bewijs te bewaren in geval van agressie. De toevoeging van een noodknop op sommige apparaten voegt een ander niveau van veiligheid toe voor alleenstaande of kwetsbare werknemers. Het biedt een effectief middel om ondersteuning in te roepen wanneer er geen constante livestream-monitoring is.

GPS-Tracking

Wanneer een geïsoleerd personeelslid om hulp roept of om de een of andere reden geen contact heeft, is het absoluut noodzakelijk om te bepalen waar deze zich bevindt. Sommige bodycams zijn daarom voorzien van geïntegreerde GPS-tracking om de locatie van het apparaat te bepalen zodat ondersteuning snel ter plaatse kan zijn.

Overige

Andere kenmerken zijn water- en stofdichtheid voor zware omstandigheden en robuuste camera’s die vallen of stoten kunnen overleven. Verschillende bodycams hebben ook nachtzicht mogelijkheden voor situaties met weinig licht.

Kunt u niet wachten op ons volgende blog? Klik dan op onderstaande link om onze Bodycam Aankoopgids te bekijken: Bodycam Aankoopgids Disseldorp Techniek

Wilt u meer informatie over de diverse bodycam functies, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info