• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Bodycam Blog 8/10 Montage en bevestiging van bodycams

16 november, 2023


Komende weken gaan we de bodycam en zijn toepassingen uitlichten, wekelijks plaatsen we een blog met telkens een ander onderwerp. Deze week gaan we verder met blog 8. Deze week kunt u lezen over de montage en bevestiging van bodycams. Hier lichten we onder andere het merk Klickfast uit.

Zepcam t2

De laatste overweging bij het kiezen van uw bodycams is hoe u deze monteert en draagt. Bodycams hebben weinig zin als ze niet vastleggen wat van belang is. Oog hoogte van de drager zou het ideale punt zijn, maar apparaten die op het hoofd worden gedragen, belemmeren het zicht en kunnen gemakkelijker losraken in een confrontatie. Borst- of schouder bevestigingen zijn ook mogelijk. Bodycams moeten in alle gevallen stevig worden bevestigd. Onderstaand kunt u onder andere meer informatie vinden over het merk Klickfast.

Clipbevestigingen

Standaard clipbevestigingen bieden flexibiliteit, vereisen geen speciale kleding en zijn geschikt voor minder actieve situaties. Maar waar er een kans is op fysiek contact of krachtige bewegingen, is iets veiligers nodig.

Klick Fast

Klick Fast-bevestigingssystemen bieden een aantal goede opties, ze kunnen worden gemonteerd met magnetische of inschroefbare houders die zijn geïntegreerd metuniformen.De houders kunnen op tal van posities op de borst, epauletten of riem worden gemonteerd en kunnen indien nodig ook worden overgebracht naar voertuigen om als dashcams te worden gebruikt.

Ratel

zepcam

De Klickfast-montage is voorzien van een ratel versteller. Zodat deze in een van de zeven standen kan worden gedraaid. Een andere mogelijkheid is om speciale harnassen of vesten te gebruiken. Klik op de link om ons Klickfast assortiment te bekijken. Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons.

Kunt u niet wachten op ons volgende blog? Klik dan op onderstaande link om onze Bodycam Aankoopgids te bekijken: Bodycam Aankoopgids Disseldorp Techniek

Wilt u meer informatie over de montage en bevestiging van bodycams,Klickfast, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info