• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Bodycam Blog 10/10 Welk verschil maakt de prijs?

30 november, 2023


Dit is alweer blog 10, ons laatste blog in de bodycam reeks! Uiteraard kunt u alle Blogs nalezen en bekijken. Deze week kunt u als afsluiter lezen over het volgende onderwerp, Welk verschil maakt de bodycam prijs?

Het is niet verwonderlijk dat de prijs van de bodycam, gezien het aantal beschikbare opties sterk varieert. Het gezegde alle waar is naar zijn geld, is hier ook van toepassing. Het is belangrijk om een realistische inschatting te maken van uw behoeften en ervoor te zorgen dat de door u gekozen camera hieraan voldoet, in plaats van genoegen te nemen met verkeerde besparingen.

Goedkopere bodycams bieden slechtere lenzen en video resolutie waardoor ze ongeschikt zijn voor gebruik in de rechtszaal. Daarnaast is het lastig beelden te vinden zonder volledig uitgeruste en geïntegreerde video management software bij het voorbereiden van een zaak voor veroordeling.Zepcam

De beveiliging kan u ook in de steek laten met goedkopere apparaten. Volledige encryptie is essentieel om de gegevensintegriteit te behouden. Zonder dat zou het bewijsmateriaal gemakkelijk in gevaar kunnen worden gebracht. De levensduur van de batterij en de opslagcapaciteit moeten voldoende zijn voor uw gebruiksscenario’s. Vergeet ook niet het belang van de uitgebreidere functies die geavanceerde bodycams bevatten, zoals automatische livestreaming en GPS-tracking.

Bedankt voor het lezen van onze Bodycam Blog reeks, Wilt u alles samengevat?

Klik dan op de link om onze Bodycam Aankoopgids te bekijken: Bodycam Aankoopgids Disseldorp Techniek

Wilt u meer informatie over de prijsverschillen, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info