• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Bodycam beveiliger

5 redenen waarom elke beveiliger een bodycam moet dragen

10 oktober, 2023


Vandaag geven we extra aandacht omtrent het onderwerp waarom een beveiliger een bodycam zou moeten dragen, in onderstaande video geeft Danny een uitleg in minder dan 2 minuten!

Nu de bodycams niet meer zijn weg te denken bij de politie en BOA’s zien wij dat steeds meer beveiligingsbedrijven ook kiezen voor de inzet van de bodycam om de veiligheid van hun personeel en de burger te vergroten. In deze video geven wij u vijf reden waarom u bodycams zou moeten overwegen voor uw beveiligers.

Deëscalerende werking
Wanneer een beveiliger zichtbaar een bodycam draagt zorgt dit ervoor dat mensen zich direct correcter zullen gedragen. Simpelweg omdat alles wat zij doen op video kan worden vastgelegd.

Bewijsvoering
Helaas komt het regelmatig voor dat een beveiliger wordt aangeklaagd voor zijn handelen wanneer u middels bodycam beelden kunt aantonen dat de beveiliger correct heeft gehandeld kan dit een hoop schade en kosten voor uw organisatie besparen.

Vergroot veiligheidsgevoel
De bodycam vergroot het veiligheidsgevoel van zowel de beveiliger als burger wat zorgt voor prettige werkomstandigheden.

Opdrachtgever
Steeds meer opdrachtgevers eisen van hun beveiligingspartners dat zij gebruik maken van bodycams om de deescalerende werking en het bewijsmateriaal.

 

Directe support en evaluatie achteraf
De bodycam beelden kunnen bij gebruik van livestream bodycams direct worden beoordeeld door de meldkamer waardoor er direct versterking of hulpdiensten kunnen worden ingeschakeld. Na afloop van het incident kunnen de beelden gebruikt worden voor evaluatie.

Bekijk onderstaande video voor mee informatie en klik op de link om al onze bodycam opties te bekijken.

Wilt u meer informatie over bodycams voor uw beveiligingsorganisatie of vrijblijvend testen? Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info