• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

ZEPCAM T2+ startpakket

Beschrijving

Het ZEPCAM T2+ startpakket is een kant-en-klare, bodycam starterkit en biedt alles wat u nodig hebt om uw bedrijf te runnen met een veilig bodycam systeem dat geschikt is voor 1-4 gebruikers. Bouw je eigen bodycamera-opstelling door meer bodycamera’s toe te voegen en / of het pakket te vermenigvuldigen!

Deze gebruiksvriendelijke en eenvoudig te implementeren mobiele video-oplossingen bevatten alle noodzakelijke functies om het werk van eerstelijns professionals veiliger en gemakkelijker te maken.

Deze bodycamera-oplossingen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met internationale wetshandhavingsorganisaties. Ze worden in meer dan 40 landen gebruikt door meer dan 400 veeleisende klanten zoals de politie, het openbaar vervoer, brandweer, medische hulpdiensten en veldwerkers in de industrie.

Wat zit er in het ZEPCAM T2+ startpakket?

ZEPCAM T2 + bodycamera (1-4 stuks) voor het vastleggen van video, audio en GPS van hoge kwaliteit.
ZEPCAM Smart Docking Station met 4 sleuven met databuffering voor optimalisatie van de netwerkcapaciteit en het economisch opladen van de batterij van de camera.
Magneetbevestigingen (1-4 stuks) met studs.
ZEPCAM Manager-software voor video-, gebruikers-, apparaat- en opslagbeheer.
Cloud-licenties voor gegevensopslag en om al uw lichaamscamera’s op afstand te beheren.
Online gebruikersinstructie
Disseldorp Techniek is partner van Zepcam, wij voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie en een demonstratie van deze hoogwaardige Nederlandse Bodycam oplossing.

Klik hier voor de Productbeschrijving van de T2 +. Bekijk ook de website van ZEPCAM.

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact op met ons op. Wanneer u direct een offerte wilt ontvangen vul dan het offerte aanvraagformulier in.

Bekijk meer bodycams

In het assortiment van Disseldorp Techniek vindt u een ruim aanbod aan bodycams en ZEPZAMS. Bekijk onze vergelijkbare bodycams en vind het product dat precies voldoet aan uw wensen.

Andere suggesties…

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info