• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302
Offerte aanvragen
Realwear hmt-1-headset

RealWear de beste oplossing voor samenwerking op afstand

15 april, 2020


Realwear HMT-1 en HMT-1Z1

Technisch of medisch personeel aansturen door een specialist die zich aan de andere kant van het land of de wereld bevindt? Dit kan met de oplossingen van RealWear welke leverbaar zijn bij Disseldorp Techniek. 

Door de huidige corona crisis is het niet meer mogelijk om een expert in te vliegen of om met meerdere mensen in een kleine ruimte te werken. Gelukkig zijn er technologieën die dit probleem voorgoed kunnen oplossen en welke ook wanneer deze crisis voorbij is van grote waarde zullen blijven voor uw organisatie. 

Wat is de RealWear HMT-1?

Dit is een headset voorzien van een camera en virtuele-tablet welke zichtbaar is  via het scherm dat afhankelijk van het dominante oog recht of links gedragen kan worden. De drager kan via de HMT-1 direct communiceren met specialist die vanaf zijn computer, tablet of telefoon op elke gewenste locatie kan meekijken en instructies, aanwijzingen en tips kan geven. Tevens kan de specialist direct afbeeldingen, video’s en handleidingen delen ter verduidelijking en ondersteuning die direct zichtbaar zijn op de virtuele-tablet op de RealWear HMT-1.  

Voordelen

 • Minder kans op fouten
 • Reduceert downtime 
 • Tijdbesparend 
 • Geen extra kosten reis
 • Hogere productiviteit 
 • Snellere service 

Draagbaar met beschermingsmiddelen 

De RealWear HMT-1 kan gedragen worden in combinatie met een helm en veiligheidsbril. RealWear producten zijn zeer gebruiksvriendelijk en vereisen geen specifieke trainingen voor uw personeel. Naast een ingebouwde camera beschikt de HMT-1 ook over een ingebouwde tablet welke gebruikt kan worden om bijvoorbeeld handleidingen en instructievideo’s op te bekijken. Tevens zijn er speciale straps beschikbaar voor het gebruik in cleanrooms. 

Applicaties 

Om optimaal gebruik te kunnen maken van De Realwear HMT-1 heeft u een video sharing applicatie nodig zoals Microsoft Teams of HPE MyRoom. Deze applicatie dient op de HMT-1 en tablet of computer geïnstalleerd te worden om optimaal gebruik te kunnen maken van deze oplossing. Belangrijk is dat de applicatie RealWear ondersteund, wanneer u niet weet welke applicatie het beste bij uw organisatie aansluit adviseren wij u graag. 

Wat is het verschil tussen de HMT-1 en HMT-1Z1?

Beide apparaten zijn identiek als het op functionaliteiten en specificaties aankomt. De HMT-1Z1 is speciaal ontwikkelt om te voldoen aan de normen voor een ATEX certificering en mag in omgevingen met explosiegevaar gebruikt worden. 

Wilt u meer informatie of advies welke oplossing het beste bij uw organisatie en manier van werken past? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info