• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Portofoons huren is de oplossing Motorola DP4400e Portofoon

Portofoons Review: Motorola DP4400

19 mei, 2016


De Motorola DP4400 portofoons zijn robuust, krachtig en voorzien van de nieuwste digitale communicatietechnologie.

De DP4400 is onderdeel van Motorola’s DP4000-serie van MOTOTRBO digitale portofoons. Deze serie brengt de digitale technologie naar de bouwplaatsen, olieplatforms, distributiecentra en zowat elke andere werkplek waar werknemers behoefte hebben aan een stevige portofoon.

Enkele eigenschappen van de DP4400:

GPS

Als uw personeel dagelijks voor gevaarlijke werkzaamheden staat, kan GPS levens redden in geval van nood. Gps zorgt er voor dat u ten alle tijden exact weet waar uw personeel zich bevindt.

Bluetooth

Zorgt er voor dat de portofoon draadloos kan worden aangesloten op externe apparaten zoals een oortje of headset. Portofoons met Bluetooth kunnen koppelen met apparaten die stem signalen over het internet kunt versturen.

Big data

De DP4400 is geoptimaliseerd voor gebruik in geavanceerde digitale communicatienetwerken. Alles wat een digitale portofoon doet genereert gegevens die u kunt analyseren met software om inefficiënties op te sporen en uw activiteiten te stroomlijnen. Motorola heeft data-applicaties voor functies, zoals “man down”, die direct de alarmdiensten bellen als een werknemer gewond raakt bij een val.

Water en stof bestendig

De DP4400 is gebouwd volgens de IP57 standaard, wat betekent dat hij voor maximaal 30 minuten onder water kan blijven zonder te beschadigen en er geen stofdeeltjes in de portofoon kunnen doordringen.

De voordelen van digitale portofoons

De DP4000 portofoon serie werkt zowel digitaal als analoog. U kunt de DP4400 in de analoge modus kopen en over te schakelen naar de digitale met een eenvoudige software-upgrade. Digitaal heeft een aantal belangrijke voordelen naar analoog:

Betere geluidskwaliteit

De dP4000 serie is geprogrammeerd om achtergrondgeluiden weg te filteren en spraakcommunicatie te verbeteren. Digitale portofoons zijn duidelijker aan de grens van het bereik dan analoge portofoons.

Encryptie

Het coderen van spraak tot een pakketten digitale gegevens maakt gesprekken veilig.

Lager verbruik

De GP4000 serie gebruikt tot 40 procent minder stroom dan analoge modellen.

Internet verbinding

Spraak signalen worden gecodeerd in pakketten van digitale gegevens die via het internet kunnen worden verzonden . Dit zorgt in feite voor wereldwijd bereik met digitale portofoons.

Wilt u meer informatie over de motorola DP4400 of een andere portofoon? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info