• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Offerte aanvragen
Portofoon review van de Motorola SL1600

Portofoon review: Motorola SL1600

12 februari, 2018


De innovatieve Motorola SL1600 is al langere tijd een succesvolle portofoon binnen ons assortiment. Vanaf het begin leek de SL1600 een succes te worden, een portofoon volledig ontwikkelt naar de eisen van de gebruiker. Uit de feedback van klanten en uit onze eigen testen blijkt dat Motorola een echte winnaar heeft gemaakt met de SL1600.

Ultra-Slank

Het formaat van deze portofoon heeft een bijzonder goede indruk gemaakt. Met een dikte van slechts 22 mm heeft Motorola deze portofoon altijd bedoeld als een portofoon die je altijd bij je draagt, net zo draagbaar als elke smartphone. De SL 1600 is net zo groot als een iPhone 5 en is slank genoeg om onopvallend in je zak te zitten, iets wat bij de meest andere portofoons in deze prijsklasse niet lukt.

Zeer robuust

Motorola SL1600 digitale portofoon, de grootte van de portofoon is niet opvallend, toch is hij wel erg robuust. Dankzij de IP54-classificatie voor stof- en waterbestendigheid kan hij zelfs onder zware omstandigheden worden gebruikt. Motorola heeft de SL1600 een slopende “Accelerated Life Test” laten ondergaan, dit is een gesimuleerde 5 jaar durende test onder zware gebruiksomstandigheden. De Motorola SL1600 heeft deze test met vlag en wimpel doorstaan en wij twijfel daarom niet aan zijn duurzaamheid.

Praktische functies

Het display is ook een functie met veel van onze klanten erg positief over zijn. Achter de radio-behuizing is een innovatief onbreekbaar scherm geplaatst, iets dat nog nooit eerder is gedaan. Een verborgen raster van LED’s verlicht genaamd het “Active View-display”. Het display schakelt zichzelf uit als het niet wordt gebruikt om accu verbruik te besparen. Dag en nacht is de informatie goed zichtbaar in het display. De batterijlevensduur kan eenvoudig gecontroleerd worden door snel op de aan / uit-knop te drukken welke aangeeft hoe vol de batterij is.

Overige kenmerken van de Motorola SL1600:

  • Zijvolumeregeling
  • Speciale aan / uit-knop
  • Grote push-to-talk-knop
  • Micro-USB-connectiviteit voor eenvoudig laden en programmeren
  • Analoge en digitale mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de Motorola SL1600 of wilt u deze portofoon testen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info