• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Offerte aanvragen
Portofoons gebruiken zorgt voor meer efficiëntie Motorola DP4800e Portofoon

Portofoon Review : Motorola DP4800

20 april, 2016


Portofoon Review: Motorola DP4800

De Motorola DP4800 is een geavanceerde communicatie apparaat ingebouwd in een robuuste portofoon.

De DP4800 is onderdeel van de Motorola DP4000 Serie van high-performance portofoons. De DP4000 serie maakt deel uit van de MOTOTRBO lijn met digitale portofoons. Op het eerste gezicht ziet de portofoon er uit als een standaard portofoon, na een nadere inspectie blijkt dat er een groot aantal van geavanceerde digitale functies op deze portofoon zitten. Bijvoorbeeld het toetsenbord en een vijf-lijns full-color LCD-scherm. Wat je niet kunt zien zijn de geavanceerde microprocessor en software die een breed scala aan digitale toepassingen mogelijk maken.

Digitale portofoons vertalen spraakcommunicatie in een bestand van digitale gegevens die over de hele wereld kunnen worden doorgegeven via Internet. Snelle vooruitgang in microprocessors en groei in geheugencapaciteit hebben de fabrikanten in staat gesteld om portofoons met de mogelijkheden uit te rusten die onvoorstelbaar waren voor de vorige generaties portofoons.

Enkele top specificaties van de DP4800 zijn:

GPS-tracking

zodat u altijd weet waar uw portofoon gebruikers zijn. Dit kan helpen direct de bron van een probleem te vinden en geen tijd te verliezen. In sommige gevallen kan de GPS zelfs levens redden.

Bluetooth-connectiviteit

Maakt het mogelijk draadloze oordopjes en koptelefoons te gebruiken in combinatie met de DP4800. Tevens kun je hier mee gemakkelijk bestanden en gps locatie tussen portofoons delen.

Intelligente audio

Filtert achtergrondgeluiden en helpt om de stemmen beter te horen.

Zakelijke toepassingen

SMS, e-mail en telefonie zijn allemaal mogelijk met de DP4800. Het “man down” alarm zorgt voor extra veiligheid.

Hij werkt niet alleen digitaal

De DP4800 werkt zowel analoog als digitaal mode zodat gebruikers hun portofoon netwerk kunnen upgraden in hun eigen tempo. Zodat ze nog enkele jaren gebruik kunnen maken van hun analoge modellen. De DP4800 kan in feite worden gekocht in de analoge modus en opgewaardeerd worden naar digitaal met een eenvoudige software download.

Robuustheid kenmerkt de portofoon. Hij voldoet aan de IP57 norm, wat betekent dat u hem kunt onderdompelen in water voor maximaal een half uur zonder beschadiging van de portofoon. Tevens is hij stofdicht en slagvast. Met de juiste accu verhoogt de DP4800 de intrinsiek veilig zodat hij geen explosieve vonken veroorzaakt in de aanwezigheid van brandbare gassen, vloeistoffen of stoffen.

De digitale technologie dringt door in alle hoeken en gaten van de markt, daarom is het belangrijk om tools te hebben die hier het maximale uit halen. Werknemers die een duurzame, krachtige portofoon nodig hebben die zowat elke communicatie karwei moet oplossen kunnen niet om de DP4800 heen.

Wilt u meer informatie over deze portofoon of een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info