• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Motorola Mobilofoon TLK150

Beschrijving

De Motorola WAVE TLK150 mobilofoon zorgt er voor dat uw werknemers overal met elkaar verbonden zijn. Slechts één druk op de spreeksleutel en iedereen is op de hoogte. Deze compacte en robuuste 4G mobilofoon is voorzien van Bluetooth en GPS waardoor de meldkamer de locatie kan volgen.

Dankzij het 4G netwerk staan uw medewerkers met de Motorola TLK150 door het hele land en Europa met elkaar in verbinding met directe communicatie zoals u van een mobilofoon gewend bent. Dankzij de optionele dispatching applicatie kunt u de gebruikers aansturen, monitoren en groepen indelen vanaf een computer.

De Motorola TLK150 mobilofoon is geschikt voor bijvoorbeeld in een voertuig of meldkamer. Drukt u op de PTT-knop van de mobilofoon, dan communiceert u direct in heldere audio met één collega of met het hele team. U kunt ervoor kiezen om de mobilofoon met een handmicrofoon met draad of bluetooth gebruiken. De Motorola Wave TLK150 heeft een stevige behuizing is waterdicht en beschermd tegen stof. Tevens is er accessoires verkrijgbaar om deze mobilofoon in een voertuig in te bouwen.

Voor het gebruik van de Motorola TLK150 heeft u een Wave abonnement nodig. Dit abonnement zorgt er voor dat u onbeperkt gebruikt kunt maken van deze 4G mobilofoon. Met dit abonnement heeft u toegang tot alle netwerkproviders. De TLK150 kiest automatisch de krachtigste netwerkprovider en mocht de verbinding wegvallen schakelt hij automatisch over op een andere provider. Na bestelling zullen wij direct contact met u opnemen om samen het voor uw organisatie geschikte abonnement uit te kiezen.

Motorola TLK150 eigenschappen

 • 4G mobilofoon
 • IP54 bescherming tegen water en stof
 • PTT-netwerk binnen heel Europa*
 • Bluetooth en GPS
 • Voorgeïnstalleerde SIM
 • Antenneconnector
 • Aansluiting voor microfoon
 • Werkt via  het WAVE PTT en WAVE SafeGuard PTT platform

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u direct een offerte wilt ontvangen vul dan het offerte aanvraagformulier in.

Bekijk meer Mobilofoons

In het assortiment van Disseldorp Techniek vindt u een ruim aanbod aan 4G portofoons en Mobilofoons. Bekijk onze vergelijkbare mobilofoons en vind het product dat precies voldoet aan uw wensen.

 

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Klant info