• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Motorola CLR446 Portofoon

Beschrijving

Klein. Veelzijdig. Krachtig.

De CLR-serie is een kleine, lichtgewicht en gebruiksvriendelijke portofoon voor communicatie in een handomdraai. Verminder gemiste berichten met luid en helder geluid uit de ingebouwde luidspreker of compatibele headsets voor nauwkeurige communicatie tussen gebruikers. Al deze prestaties worden beschermd door een robuuste behuizing en een batterij die lang meegaat.

classificatie
IP52 en militaire standaard 810H geclassificeerd

PTT-knop
Gemakkelijk te vinden extra grote PTT-knop

Batterijduur
Batterijduur tot 18 uur

Een grote keuze aan accessoires voor de CLR

Spraakgestuurde navigatie

Kanaalcapaciteit
16 kanalen en 219 privacycodes

Functies
De CLR ter grootte van een handpalm heeft een compact ontwerp om discreet en comfortabel bij je te dragen tijdens langere diensten. De CLR heeft een IP52- en militaire standaard 810H-classificatie om stof, water, trillingen, schokken en extreme temperaturen te doorstaan.

16 kanalen & 219 privacycodes
Meerdere kanalen bieden u de flexibiliteit om verschillende teams op afzonderlijke kanalen te houden en uw personeel gefocust te houden op hun rol. Er kan een privacycode aan het apparaat worden toegevoegd om uw communicatie met naburige groepen te beschermen.

Spraakgestuurde navigatie
Help uw personeel om het systeem gemakkelijk te leren kennen met spraakgestuurde menu’s. Met de CLR kunt u vooraf gedefinieerde gesproken prompts voor uw kanalen gebruiken of aangepaste gesproken prompts toevoegen om uw personeel te helpen het kanaal te identificeren dat ze zouden moeten gebruiken.

Meerkleurige LED
De LED bevindt zich centraal boven de extra grote PTT-knop. Het beschikt over 8 kleuren om het actieve kanaal, radiozenden en ontvangen en batterijstatus aan te geven. Deze gemakkelijk te begrijpen visuele feedback helpt uw ​​personeel minder tijd te besteden aan de radio en meer tijd aan de gast en klanten.

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact op met ons op. Wanneer u direct een offerte wilt ontvangen vul dan het offerte aanvraagformulier in.

Bekijk meer portofoons

In het assortiment van Disseldorp Techniek vindt u een ruim aanbod aan vergunningsvrije portofoons. Bekijk onze vergelijkbare portofoons en vind het product dat precies voldoet aan uw wensen.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info