• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Offerte aanvragen
Hytera PNC560

Hytera PNC560 5G

21 november, 2023


Hytera PNC560 5G

Vandaag delen we een opwindende innovatie op het gebied van communicatie: de Hytera PNC560 5G. Deze geavanceerde portofoon is ontworpen om organisaties te helpen efficiënter te communiceren en de veiligheid te verbeteren. In onze nieuwe video ontdek je de voordelen van de PNC560 en hoe deze je organisatie kan transformeren. Laten we samenwerken aan een betere toekomst van communicatie!

De Hytera PNC560 biedt het beste van twee werelden, een portofoon en robuuste smartphone in één welke is gebouwd voor maximale productiviteit. Het apparaat biedt u directe communicatie doormiddel van het push-to-talk systeem via 5G/LTE-netwerken, wat helpt om de teamcommunicatie en samenwerking te verbeteren doormiddel van een simpele druk op de knop.

Bekijk ook de website van Hytera en ontdek wat de portofoon nog meer te bieden heeft. Hier vindt u alle technische specificaties en highlights. Naast al deze informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies, zodat u met zekerheid de juiste keuze maakt voor uw organisatie. Direct onze productpagina bekijken? Klik hier voor de link naar de PNC560.

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info