• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Hytera MNC360 mobilofoon

Beschrijving

De Hytera MNC360 is een Push-to-Talk mobilofoon die ontworpen is voor communicatie in voertuigen. Met het innovatieve design van Hytera biedt de mobilofoon een luid en helder stemgeluid voor diverse communicatie scenario’s. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt een gemakkelijke installatie van de mobilofoon mogelijk. De MNC360 werkt als een professionele zakelijke Push-to-Talk  mobilofoon en is goed te gebruiken in onder andere de transportsector.

Wat heeft de Hytera MNC360 mobilofoon te bieden:

  • 4W ingebouwde speaker
  • Programmeerbare knoppen
  • 3.5mm Audio Jack en Micro USB Support
  • Oranje noodknop
  • Grote volume knop

Luide en Heldere Audio

De ingebouwde luidspreker van 4 watt wordt geleverd met vervormingsonderdrukking en ruisonderdrukking. Waardoor de MNC360 luide en heldere audio kan zenden. Zelfs als het raam dicht is, bouwplaatsen of in drukke straten is de communicatie helder.

Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen

Samen met bedrade of de onbedrade accessories krijgt de MNC360 veel vrijheid en en flexibiliteit. Met het Android-Systeem en standaard API’s staat de MNC360 open voor apps van derden. Waardoor de MNC360 zeer aanpasbaar is en aan specifieke behoeftes kan voldoen.

Soepelere communicatie

Vergeleken met gewone smartphones verbeteren de twee externe LTE-Antennes op de MNC360 de RX-gevoeligheid met 3db, waardoor het gebied met een zwak signaal, zoals een buitenwijk of ondergrondse parkeerplaats wordt gedekt. Door de slimme schakelaar kan de MNC360 altijd het netwerk met betere signaalsterktes selecteren. Stabiele en hoogwaardige communicatie is overal verzekerd.

Slim ontwerp en veilig rijden

De MNC360 is een veiligheidsassistent die een snelheidsalarm en een vermoeidheidsalarm heeft om een veilige rit te garanderen. De sleutels op de MNC360 worden tijdens het rijden automatisch vergrendeld, waardoor de bestuurder zich meer op de weg kan concentreren en minder op de radio. Een externe USB-Camera kan worden aangesloten op e MNC360 en werkt als een dashboardcamera om de rit vast te leggen.

Bekijk onderstaande introductie video over de Hytera MNC360 Mobilofoon

 

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info