• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Klick Fast

Het Klick Fast-systeem stelt de norm voor het dragen van bodycams, portofoons en andere draagbare apparatuur. Door de slanke en duurzame Connector vormt de kern van het systeem. De connectoren zijn beschikbaar voor de vooraanstaande merken ZEPCAM, Motorola en Hytera waardoor het eenvoudig is om de apparatuur en toestellen te integreren. Tevens is de Connector eenvoudig in de Dock te schuiven, waardoor deze wordt stevig vergrendeld.

Het ontwerp maakt het mogelijk dat elk apparaat tijdens gebruik onder verschillende hoeken in een Klick Fast Dock kan worden geschoven. Eenmaal gedokt, kan de apparatuur naar een van de zeven posities worden gedraaid, terwijl deze veilig op zijn plaats blijft. Hierdoor kunnen bodycams en portofoons volledig handsfree worden gedragen. Bovendien kan de apparatuur in slechts enkele seconden worden ontkoppeld.

Product Assortiment

De bevestigde apparatuur kan 360 graden worden gedraaid, vastgeklikt en in één van de zeven posities  onmiddellijk worden losgemaakt wanneer nodig. Bovendien zorgt de unieke polymeerformule voor extreme duurzaamheid van het systeem, dat is getest en gegarandeerd voor 50.000 rotaties.

Met een smeltpunt van 230 graden Celsius en een ontbrandingspunt van 300 graden Celsius laat het gebruikers nooit in de steek. Bovendien is elke connector 100% compatibel met elke Dock. Bij Peter Jones kunt u altijd rekenen op een gegarandeerde pasvorm en betrouwbaarheid.

Wat zijn de voordelen van het systeem?

1. Flexibiliteit en eenvoudig aanpasbaar
2. Veiligheid en beveiliging apparatuur
3. Handsfree gebruik
4. Snelle toegang en eenvoudige bediening
5. Duurzaamheid en betrouwbaarheid dankzij het robuuste ontwerp.

Kortom, het Klick Fast-systeem biedt flexibiliteit, veiligheid, handsfree gebruik, gemak en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor het dragen van portofoons, bodycams en andere draagbare apparatuur.

Waar kun je het systeem aan bevestigen?

Het brede scala aan docks maakt het systeem geschikt voor het bevestigen van vrijwel elk draagbaar item. Of het nu gaat om kledingstukken, riemen, voertuigdashboards, rugzakken of fietssturen, Docks kunnen worden ingeregen, genaaid, gelijmd, geschroefd of magnetisch bevestigd.

Bestellen bij Disseldorp Techniek

Tot slot is Disseldorp Techniek dé webshop voor het kopen van hoogwaardige draagsystemen voor bodycams en portofoons. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan klick Fast systemen die direct beschikbaar zijn voor aanschaf. Of u nu op zoek bent naar een draagsysteem voor uw portofoon, bodycam of zaklamp, wij hebben dé perfecte oplossing voor u met Klick Fast.

Heeft u vragen over het Klick Fast bevestigingssysteem of advies nodig? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande contactknoppen.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info