• Ons adres:Kleveringweg 31, Delft
 • Neem contact op:015 364 8958

BHV app

Met een hoogwaardige BHV app verenigt u verschillende functies rondom bedrijfshulpverlening, veiligheid en beveiliging in één systeem met een smartphone app voor  Android, iPhone en Windows toestellen. Disseldorp Techniek werkt samen met StandBy solutions voor deze innovatieve BHV app oplossing.

Voordelen BHV app 

 • Alarmering op smartphone
 • Monitoring aanwezigheid BHV’ers 
 • Noodknop op smartphone en fysieke noodknop
 • Direct zichtbaar waar personen zich bevinden 

De applicatie verenigt verschillende functies rondom bedrijfshulpverlening, veiligheid en beveiliging in één systeem met een smartphone/tablet app en meldpaneel . Dit bespaart een investering in verschillende deeloplossingen zoals pagers en toegangsdetectie- of registratiesystemen. 

Monitoring aanwezigheid

De applicatie monitort automatisch de aanwezigheid van de BHV’ers en andere hulpverleners. De aanwezige hulpverleners worden getoond op een scherm welke hangt op een centraal punt. Ook kan worden bepaald welke BHV’ers zich waar in het pand bevinden. Zo kan bij een calamiteit direct de dichtstbijzijnde BHV’er worden ingeschakeld.

Alarmering op de smartphone

De App alarmeert BHV’ers op hun smartphone, ook als deze op stil staat. Alarmering kan eenvoudig worden verstuurd naar de aanwezige BHV’ers via de app of via een desktop webapplicatie voor receptie of meldkamer.

Beveiliging

Door direct hulp op te roepen van aanwezig beveiligingspersoneel wordt escalatie van bedreigende situaties voorkomen. Het oproepen van beveiligers kan ook automatisch gebeuren op basis van sensoren in het pand.

Dreigende situaties

Bij dreigende situaties kunnen met de App leden van de beveiliging of van Agressie Interventieteams worden opgeroepen. De oproep kan worden gedaan via een speciaal beschikbaar gesteld noodnummer dat automatisch wordt doorgeschakeld, via de noodknop in de app.

 

BHV app

Heeft u vragen over de BHV app of een demonstratie? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande contact knoppen zodat wij u meer kunnen vertellen.


  Vragen?

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Wij helpen u graag verder.

  Bel 015 364 8958

  Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

  Uw gegevens

   Vragen of een offerte ontvangen?

   Klant info