• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Wat is een noodknop bij een portofoon?

22 februari, 2023


Een noodknop bij een portofoon is een fysieke knop op het apparaat waarmee een gebruiker in geval van een noodsituatie onmiddellijk een alarm kan activeren. Wanneer de noodknop wordt ingedrukt, zendt de portofoon een noodsignaal uit naar andere portofoons in hetzelfde netwerk, waarbij meestal een luid akoestisch alarm afgaat en/of een visuele indicatie wordt gegeven op de andere apparaten.

 

De noodknop is meestal bedoeld voor noodgevallen waarbij snelle communicatie en hulp nodig zijn, zoals bijvoorbeeld wanneer een werknemer gewond raakt, wanneer er brand uitbreekt, of wanneer er sprake is van een andere levensbedreigende situatie.

De noodknop is een belangrijk kenmerk van portofoons die worden gebruikt door hulpdiensten en andere professionals die werken in situaties waarin snel en effectief handelen van cruciaal belang is. Het kan ook een belangrijk hulpmiddel zijn bij het waarborgen van de veiligheid op de werkplek en het voorkomen van ongevallen.

Heeft u een vraag over het gebruik van een noodknop? Neem voor vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 085 071 6302 of door een bericht te sturen naar info@disseldorptechniek.nl.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info