• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Aanbieding!

Realwear HMT-1 (demo)

Oorspronkelijke prijs was: € 1.750,00.Huidige prijs is: € 1.050,00. ex. btw

Product is direct leverbaar!

Offerte aanvragen

Beschrijving

Maak je handen vrij. Veiliger. Sneller. Slimmer.

Deze HMT-1 is tijdelijk gebruikt als demonstratie model en nog in nieuwstaat en geleverd met nieuwe workband. Slechts 1 op voorraad.

De RealWear HMT-1 vormt de basis voor het Connected Worker-programma’s. Gebruik deze bril in natte, stoffige, hete, gevaarlijke en luide industriële omgevingen. Een volledig en robuust apparaat voor op het hoofd, hij kan optioneel worden vastgeklikt in veiligheidshelmen of worden bevestigd aan stootkappen en kan worden gebruikt met een veiligheidsbril of corrigerende bril.

Het micro display met hoge resolutie past net onder uw gezichtslijn en ziet eruit als een 7-inch tablet. Het is een industrieel dashboard wanneer je dit nodig hebt en zo weer weg wanneer hij niet meer nodig is. 

De HMT-1 werkt met krachtige softwaretoepassingen van in vier kern categorieën, elk geoptimaliseerd voor volledig handsfree spraakbesturing. Dat betekent niet scrollen, vegen of tikken maar alleen eenvoudige spraakopdrachten. Gebruik het voor video-oproepen op afstand, document navigatie, begeleide workflow, mobiele formulieren en industriële IoT-gegevens visualisatie.

Bekijk onderstaande video voor een korte gebruikers instructie over de HMT-1 Realwear

Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een persoonlijke afspraak? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u direct de scherpste offerte wilt ontvangen vul dan het offerte aanvraagformulier in.

Bekijk meer Realwear

In het assortiment van Disseldorp Techniek vindt u een ruim aanbod aan Realwear. Bekijk onze vergelijkbare Realwear en vind het product dat precies voldoet aan uw wensen.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info