• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Oproepsysteem

Een draadloos oproepsysteem zorgt voor snelle en simpele communicatie op de werkvloer. De systemen die wij leveren zijn geschikt voor de BHV, de beveiliging, de horeca, de industrie, de logistiek en de zorg. De oproep systemen werken met een pager, welke ook bekend staat als pieper of buzzer. Oproepsystemen zorgen er voor dat uw werknemers veiliger en efficiënter zullen gaan werken.

Sorry, no posts matched your criteria.

Voordelen oproepsysteem

 • Eenvoudig te bedienen
 • Snel een grote groep informeren
 • Tekstberichten versturen mogelijk
 • Geen bel of internet kosten
 • Onopvallend
 • Mogelijkheid tot koppelen brandmeldcentrale
 • Mogelijkheid  tot koppelen verschillende systemen
 • Leverbaar met man down alarm

Wat zijn oproepsystemen?

Oproepsystemen bestaan uit een basisstation en losse pagers(piepers) vanaf het basisstation worden de piepers worden aangestuurd. De alarmmelding aan de pagers gebeurd met een melding middels een nummer, een numeriek oproepsysteem of middels een tekstbericht, een Alfa numeriek oproepsysteem. Naast de melding vanaf het basisstation zijn er ook systemen die alarmmeldingen kunnen ontvangen vanaf een ander systeem zoals de brandmeldcentrale.

Assortiment

In het assortiment vindt u verschillende soorten oproepsystemen van de merken Spok, omikron en Swissphone. Naast de oproepsystemen leveren wij ook verschillende software en koppelingsmogelijkheden met andere systemen.

Wilt u een offerte ontvangen of vrijblijvend advies over welke oproepsysteem het beste bij uw organisatie passen? Neem gerust contact met ons op.

Oproepsystemen met pagers en piepers

Oproepsystemen zijn er in verschillende soorten en  kennen verschillende toepassingen, op deze pagina zullen we de toepassingen en mogelijkheden met oproepsystemen toelichten. Na het lezen van deze pagina weet u welk type oproepsysteem het beste bij uw organisatie past en welke mogelijkheden er zijn. Het oproepsysteem kan bijvoorbeeld worden ingezet als bedrijfshulpverlenings oproepsysteem, Horeca oproepsysteem, ontruimingssysteem en alarmeringssysteem .

Wat zijn de mogelijkheden met oproepsystemen?

Oproepsysteem kunnen naast alarmeren en oproepen ook de onderstaande mogelijkheden ondersteunen om de veiligheid binnen uw organisatie te vergroten. De onderstaande mogelijkheden worden toegepast voor onder andere bedrijfshulpverlening en alarm oproepsystemen.

Lone worker alarm

Indien uw medewerkers vaak alleen werken kan een pager met lone worker functie een goede aanvulling zijn om de veiligheid van uw werknemers te vergroten. De medewerker kan dan door één druk op de knop aangeven dat hij bij bewustzijn is. Wanneer hij dit niet doet zal er een extra melding een alarm afgaan bij de meldkamer.

Man down alarm

Een zeer belangrijke aanvulling op het vergroten van de veiligheid van uw werknemers. Het man down alarm zorgt er voor dat wanneer uw medewerker ten val komt er direct een alarm afgaat bij de centrale en eventuele andere medewerkers. Dit zorgt er voor dat er direct hulp kan worden ingeschakeld.

Brandmeldcentrale koppeling

Het is mogelijk om uw BHV oproepsysteem te koppelen aan de brandmeldcentrale. De alarmontvanger krijgen dan direct de melding binnen zonder tussenkomst van de bedieningspost. Indien u uw oproepsysteem wilt koppelen aan de brandmeldcentrale is het belangrijk eerst uit te zoeken of de brandmeldcentrale hiervoor is geschikt, neem gerust contact met ons op dan zullen wij dit voor u uitzoeken.

Agressie noodknoppen

Indien er een noodsituatie ontstaat en uw medewerker zich onveilig voelt kan hij of zij direct op de noodknop drukken om de beveiliging en het agressieteam in te lichten. De noodknop wordt vaak onder de tafel of het bureau gemonteerd maar kan ook mee gedragen worden door de medewerker. Noodknoppen worden veel toegepast bij gemeenten, banken en zorginstellingen.

Koppeling machines en apparaten

Oproepsystemen kunnen ook aan uw machines en apparaten gekoppeld worden om meldingen vanaf de machine direct door te geven aan bijvoorbeeld de technische dienst. Hiermee voorkomt u dat machines ongemerkt voor langere tijd stil vallen zodat het productieproces niet in de problemen komt.

Wat zijn de voordelen van oproepsystemen?

Eenvoudig

Oproepsystemen zijn zeer eenvoudig te bedienen waardoor miscommunicatie wordt uitgesloten in combinatie met heldere en duidelijke afspraken. De pager of pieper geeft direct weer waar de brand of calamiteit is en de verantwoordelijke bedrijfshulpverlener of beveiliger kan direct in actie komen.

Snelle communicatie

De gebruiker wordt direct geïnformeerd en meldt zich bij het verzamelpunt of kan direct naar de locatie wanneer deze op de pager wordt weergegeven.

Niet afhankelijk van externe netwerken

Wanneer de pagers alleen lokaal worden gebruikt over uw eigen netwerk dan bent u niet afhankelijk van een extern netwerk en blijft deze ook in kritische omstandigheden werken.

Compact

Door het compacte formaat van de oproep ontvangers zijn ze gemakkelijk mee te dragen en merkt de gebruiker nauwelijks dat deze wordt meegedragen.

Wilt u meer informatie over pager oproepsystemen of een vrijblijvende demonstratie? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Array

  Vragen?

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Wij helpen u graag verder.

  Bel 085 - 071 6302

  Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

  Uw gegevens

   Vragen of een offerte ontvangen?

   Klant info