• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302
Portofoon

Motorola GP340 portofoon aanvullen of vervangen?

15 mei, 2019


De Motorola GP340 is één van de bestverkochte portofoons aller tijden. Op dit moment wordt deze portofoon helaas niet meer geproduceerd en is hij vervangen door de digitale Motorola portofoons. In deze blog bekijken we de mogelijkheden om uw Motorola GP340 vloot uit te breiden of aan te vullen met een alternatieve portofoon.

Aanvullen

Wanneer u nog niet direct alle Motorola GP340 portofoons wilt vervangen maar wel wilt uitbreiden dan kunt u er voor kiezen om aan te vullen. U kunt uw huidige GP340 portofoons aanvullen met elke gewenste digitale Mototrbo Motorola portofoon. Alle digitale portofoons van Motorola kunnen ook in analoge modus worden gebruikt zodat ze perfect kunnen samenwerken met uw huidige Motorola GP340’s. Indien u nog niet wilt overstappen naar digitaal dan is er ook nog een volledig analoge Motorola DP1400 beschikbaar om mee uit te breiden.

Geleidelijk vervangen

Wanneer u wilt overstappen naar digitale portofoons maar dit graag stapsgewijs wilt doen dan is dit ook mogelijk. U kunt dankzij de analoge modus stap voor stap uw portofoons vervangen tot dat u afscheid neemt van de laatste Motorola GP340 en dan volledig overschakelen naar digitaal. Het is ook mogelijk om zowel digitale al analoge kanalen in te stellen zodat u direct al profijt hebt van de mogelijkheden van de nieuwe digitale portofoons.

Volledig overstappen

De derde optie is een directe overstap waarbij u direct alle analoge portofoons vervangt voor digitale portofoons. Door op deze manier over te stappen kunt u gelijk profiteren van de voordelen die digitale portofoons bieden zoals een groter bereik en een helderdere spraak. Deze mogelijkheid is we het meest kostbaar en vraagt om een directe grote investering indien u over een groot aantal Motorola GP340 portofoons beschikt.

Wilt u meer informatie of advies over hoe u het beste uw huidige Motorola GP340 portofoons kunt aanvullen of vervangen? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en de mogelijkheden door te nemen.

Deel dit bericht

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info