• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
 • Neem contact op:085 071 6302

Videobewaking

Avigilon videobewaking is onderdeel van Motorola Solutions en bied zeer innovatieve en eenvoudig te bedienen oplossingen op het gebied van video analyse, cloud, beveiligingscamera’s, software en hardware voor videobeheer en toegangscontrole. Avigilon biedt samen met Motorola Solutions geïntegreerde oplossingen voor de videobeveiliging en kritieke communicatie.

Avigilon Software
Ondersteun de beveiliging met krachtige technologie en software. Avigilon levert een volledig assortiment oplossingen voor videobewaking en toegangscontrole – van servers tot camera’s en deurlezers.

Videobewaking
Avigilon High Definition Stream Management (HDSM) -technologie behoudt de integriteit van videobeelden terwijl de bandbreedte op intelligente wijze wordt beheerd. In combinatie met het brede assortiment megapixelcamera’s, krijgt u een hoogwaardige beeldkwaliteit en maximale dekking.

Slimme camera’s en software
De software en camera’s van Avigilon beschikken over Kunstmatige intelligentie en video analyse, dit zorgt ervoor dat verdachte of gevaarlijke situaties zelfstandig herkend kunnen worden zonder dat hier iemand aan te pas hoef te komen.  Zodra er een situatie wordt gesignaleerd wordt hier direct een melding van gemaakt.

Sorry, no posts matched your criteria.

Toegangscontrole
De Access Control Manager (ACM) -software is gebaseerd op een browser, zodat u de inloggegevens van medewerkers en toegang altijd en overal kunt beheren. Elk werkstation met een internetverbinding kan uw centrum voor toegangscontrole worden.

Beveiligingssoftware
Avigilon video- en toegangscontrolesoftware biedt intuïtieve, eenvoudig te gebruiken interfaces. Avigilon Control Center (ACC) -software geeft u volledige controle over het afspelen van video. Avigilon Access Control Manager biedt externe toegang zodat u nooit gebonden bent aan een locatie of werkstation.

Schaalbare beveiligingsoplossingen
Of u nu extra gebouwen, deuren of camera’s wilt toevoegen, vertrouwde beveiligingsoplossingen van Avigilon groeien mee met het bedrijf. De krachtige ACC-videosoftware kan een onbeperkt aantal camera’s beheren. Met Avigilon ACM-software kunt u meerdere kantoren, gebouwen of locaties toevoegen.

Gemakkelijke integratie en kostenbesparingen
De open platform beveiligingsoplossingen van Avigilon kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande systemen en technologie en het videobeheersysteem werkt met zowel HD- als analoge camera’s. De camera’s van Avigilon zijn compatibel met verschillende VMS-platforms en de oplossingen voor toegangscontrole ondersteunen verschillende hardware van andere toonaangevende fabrikanten.

Heeft u vragen over Avigilon videobewaking of wilt u een demonstratie van de camera’s en software? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


  Vragen?

  Vragen of een offerte ontvangen?

  Wij helpen u graag verder.

  Bel 085 - 071 6302

  Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

  Uw gegevens

   Vragen of een offerte ontvangen?

   Klant info