Private LTE

Private GSM tilt uw communicatie naar een hoger niveau.

Private Gsm in het kort:

Met Private Gsm beschikt u over uw eigen netwerk. Door integratie met de telefooncentrale behoudt u de vertrouwde functies en buiten het bereik van uw privé netwerk schakelt het toestel automatisch over op het publieke netwerk. Private GSM combineert de mobiele telefoon, vaste telefoon, dect telefoon, pieper en portofoon in 1 toestel.

Vijf redenen om voor Private GSM te kiezen:

  • Overal mobiel bereik op uw eigen locatie
  • Kan voldoen aan de NEN 2575 keuring
  • Van 5 toestellen naar 1 toestel
  • Besparing op telefoonkosten
  • Kan werken via uw eigen en het landelijke netwerk op 1 simkaart

Steeds vaker vragen bedrijven om communicatie via één mobiel toestel. De reden is eenvoudig – waarom zou een personeelslid beschikken over een mobiel, vast en DECT toestel en soms ook nog een pieper of portofoon? Dit leidt tot veel beheerskosten en het in de lucht houden van verschillende netwerken.

Indoor GSM-dekking is echter steeds vaker een probleem. Een operator heeft slechts de verplichting om dekking tot aan de voordeur te bieden. Indoor oplossingen via operators zijn daarom nauwelijks beschikbaar of heel kostbaar. Met uw eigen zendmasten in uw gebouw, behoort de moeilijke discussie over indoordekking met een operator tot de verleden tijd. Dit is in Nederland eenvoudig mogelijk dankzij Private GSM technologie op de licentievrije DECT Guard band.

Met Private GSM beschikt u over een eigen Privé GSM netwerk. Door de integratie met de telefooncentrale heeft u de beschikking over de vertrouwde interne toestel functionaliteit op het GSM-toestel. P-GSM is via IP te integreren met een zorg-, alarm of berichtenserver, waardoor het gebruik van portofoons of pagers in sommige gevallen overbodig wordt.

Het Private GSM systeem gaat verder dan alleen uw eigen netwerk. Met de juiste SIM-kaart kan P- GSM ook worden ingezet buiten het eigen bedrijf via het publieke GSM-netwerk. Waar uw zich dan ook bevindt, u heeft ten alle tijden slechts één GSM toestel nodig.

Wilt u meer informatie over wat Private GSM voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen graag bij u langs om er alles over te vertellen.

Neem contact met ons op.