• Ons adres:Kleveringweg 31, Delft
  • Neem contact op:015 364 8958

Portofoons voor de bouw

Portofoons zijn een belangrijk hulpmiddel voor de bouwsector. Door werknemers de mogelijkheid te bieden om direct met elkaar te communiceren, wordt er tijd bespaard en de productiviteit verhoogd. Naast efficiëntie zorgen portofoons ook dat de veiligheid op de werkplek verbetert, omdat goede communicatie ongelukken voorkomt.

In de bouw, waar werknemers constant bewegen, veel materialen verplaatsen en in en rond machines werken is duurzaamheid cruciaal. Lichtgewicht portofoons zijn minder geschikt voor zware omstandigheden. Wij raden modellen aan die voldoen aan de hoogste specificaties voor duurzaamheid en welke bestand zijn tegen water en stof.

Vergunningsvrije portofoons bieden voldoende bereik voor kleine bouwplaatsen, voor grotere bouwplaatsen raden we portofoons met vergunning aan met indien nodig een versterker of portofoons die werken via het 4G netwerk. Portofoons die werken op de UHF band bieden veel flexibiliteit en werken zowel goed buiten als in en rond bebouwing. Als werknemers in verschillende groepen of teams zijn verdeeld, is een portofoon met voldoende kanalen belangrijk. Hierdoor kan elke groep zijn communicatie voor zichzelf houden, terwijl de flexibiliteit wordt geboden om met andere groepen te communiceren als dat nodig is.

Binnen ons assortiment vindt u portofoons die beschikken over een man down alarm en lone worker protection. Het man down alarm gaat af wanneer een medewerker te lang horizontaal ligt. Het lone worker alarm verplicht de medewerker op vastgestelde momenten een knop in te drukken om aan te geven dat hij nog bij bewustzijn is.

Bij Disseldorp Techniek kunt u alle soorten portofoons huren, leasen en kopen voor uw werkzaamheden in de bouw. Heeft u vragen of wilt u eens vrijblijvend portofoons testen? Neem gerust contact met ons op. 

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 015 364 8958

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info