• Ons adres:Kleveringweg 31, Delft
  • Neem contact op:015 364 8958

Portofoons voor transport en scheepvaart 

Wanneer beslissingen snel moeten worden gemaakt en fouten in een klein hoekje schuilen dan is directe communicatie van levensbelang. De portofoon heeft zich voor de transport en scheepvaart bewezen als zeer waardevol hulpmiddel.

Zowel de transport als de scheepvaart heeft behoefte aan stevig en betrouwbaar materiaal. Binnen ons assortiment hebben wij daarom verschillende portofoons die hierbij aansluiten. Deze portofoons voldoen aan de allerhoogste specificaties voor duurzaamheid en zijn bestand tegen water en stof.

Voor de transport en aan boord van een schip hebben we krachtige portofoons die kunnen worden ondersteund met een versterker. Voor de scheepvaart hebben we teven marifoons. 

Wanneer u landelijk bereik wenst met uw portofoon dan zijn er 4G portofoons die direct gekoppeld kunnen worden aan de portofoons op locatie.

Bij ons kan de transport en scheepvaart terecht voor het kopen, huren en leasen van portofoons, bodycams en oproepsystemen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend testen? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 015 364 8958

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info