Portofoons

Portofoons huren is een juiste en verstandige keuze. Met dit communicatiemiddel staat u namelijk altijd direct in verbinding. Portofoons huren is daarom de perfecte oplossing voor een tijdelijk evenement zoals een concert of festival. In dit artikel beantwoorden wij enkele veel gestelde vragen over het huren van portofoons.

Hoeveel portofoons heb ik nodig?

Dit is natuurlijk erg afhankelijk van verschillende factoren. Het is mogelijk om bijvoorbeeld één portofoon per ruimte of BHV team te gebruiken, soms is het evenement zo rumoerig dat portofoons huren voor elke individueel persoon de enige optie is omdat er anders geen efficiënte onderlinge communicatie mogelijk is. Wanneer uw personeel zich veel verplaatst is het ook aan te raden om voor elk personeelslid een portofoon te huren.

kunnen jullie de portofoons brengen?

Portofoons huren doet u vaak in een drukke periode waar er van alles geregeld moet worden. Wij begrijpen dat het daarom niet altijd praktisch is om deze op te halen. Disseldorp Techniek beschikt over een haal en breng service binnen de regio haaglanden. De kosten hiervan bedragen 20 euro voor het brengen en 20 euro voor het halen.

Moet ik naast portofoons huren ook een versterker huren?

Dit is erg situatie afhankelijk, wanneer u een evenement op een open vlakte heeft zal dit niet direct nodig zijn. Bij evenementen in gebouwen of in de stad kan een versterker essentieel zijn om gewenste bereik te behalen.

Moet ik headsets huren?

Naast portofoons huren is het ook verstandig om er headsets bij te huren. Dit zorgt er voor dat uw personeel elkaar beter verstaat in luidruchtige omgevingen. Daarnaast zorgen headsets er voor dat personeel hun handen vrij hebben en alleen op het knopje van de microfoon hoeven te drukken als zij een bericht willen zenden.

Hoelang gaat een portofoon batterij mee?

Veel klanten die bij ons portofoons huren willen weten hoelang de portofoon batterij mee gaat. Dit is uiteraard vooral afhankelijk van het gebruik, hoe meer u zendt hoe eerder de portofoon leeg zal raken. De gemiddelde standby tijd die wij aangeven is tussen de 6 en 8 uur. Wanneer u de portofoons langer dan 8 uur aaneengesloten wilt gebruiken is het aan te raden om ook reserve batterijen te huren.

Wilt u direct portofoons huren? Klik hier voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.