Portofoons

Portofoons huren

Wanneer u een evenement organiseert is het van groot belang dat u beschikt over de juiste communicatiemiddelen. Portofoons huren is de oplossing tijdens een evenement omdat u hiermee direct in verbinding staat en niet lang hoeft te wachten tot de telefoon wordt opgenomen. Tevens heeft u met de portofoons geen last van een overbelast netwerk tijdens het evenement omdat deze werken via een eigen netwerk.

Disseldorp techniek heeft een uitgebreid assortiment dat aansluit op alle wensen die er zijn op het gebied van portofoons. Bij ons huurt u de modernste digitale Motorola portofoons die kunnen worden uitgebreid met meerdere repeaters. De repeater zorgt ervoor dat het bereik van de portofoons vergroot wordt zodat de portofoons altijd met elkaar in verbinding staan gedurende het evenement.

Voordat het evenement aanvangt kunnen wij een volledige dekkingsmeting verrichten en aan de hand hiervan de juiste apparatuur plaatsen die nodig is om uw evenement te voorzien van de beste communicatie zonder ruis en plekken zonder bereik. Wij beschikken over masten die het bereik van de portofoons kunnen vergroten. Deze mast wordt voorzien van een antenne die aan een repeater is gekoppeld.

Voordat u gaat portofoons huren is het belangrijk dat u goed inventariseert wat u allemaal nodig heeft, zo voorkomt u dat u te weinig of te veel portofoons huurt. Neem in deze inventarisatie mee hoeveel personen u heeft die constant verplaatsen en hoeveel vaste locaties. Personen die constant verplaatsen hebben een portofoon nodig. De vaste posten zoals bijvoorbeeld het commandocentrum werken het makkelijkst met een mobilofoon, deze werkt met een vaste tafel microfoon en heeft een beter bereik als een portofoon.

Headsets huren

Naast portofoons huren kunt u bij ons ook headsets en handmicrofoons huren, deze maken de bediening van de portofoon gemakkelijker omdat u de portofoon niet meer in de hand hoeft te houden. Met de headsets kunt u discreet communiceren omdat omstanders niet kunnen horen wat er aan u gemeld wordt. Tevens zorgt het headset ervoor dat u ook in luidruchtige omgevingen kunt horen wat er tegen u gezegd wordt. De meeste van onze klanten die portofoons huren nemen er altijd een headset bij omdat dit in praktijk het gemakkelijkste werkt.

Heeft u vragen of advies nodig over portofoons huren? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.