• Ons adres:Laan van ‘t Haantje 32, Rijswijk
  • Neem contact op:085 071 6302

Antennesystemen

Slechte ontvangst kan rampzalige gevolgen hebben voor de voortgang van bedrijfsprocessen of het slagen van een ontruimingsplan. Voor een betrouwbaar communicatiesysteem is goede ontvangst essentieel. Elk signaal dient opgevangen en door gezonden te worden zodat er geen gaten ontstaan in de communicatieprocessen.

Met een antennesysteem dat aansluit bij uw situatie en communicatiemiddelen kunt u het bereik waarborgen. Disseldorp Techniek levert en installeert complete antennesystemen, maatwerkoplossingen en de benodigde accessoires.

DAS antennesysteem

DAS staat voor Distributed antennesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de dekking binnen een gebouw sterk verbeterd. Het systeem zorgt er niet alleen voor dat het portofoon bereik verbeterd maar bijvoorbeeld ook de 4G signalen.

Voertuig antennesysteem

Wanneer er niet voldoende bereik is vanuit een voertuig kan ook deze worden voorzien van een antenne. Dit antenne systeem zorgt er voor dat het bereik in en om het voertuig verbeterd. Disseldorp Techniek levert antenne systemen voor land en zeevaart.

Heeft u vragen over antennesystemen? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en een vrijblijvende test op locatie.

Vragen?

Vragen of een offerte ontvangen?

Wij helpen u graag verder.

Bel 085 - 071 6302

Of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uw gegevens

    Vragen of een offerte ontvangen?

    Klant info