Analoge mobilofoon

Een mobilofoon wordt gebruikt in voertuigen voor het onderhouden van de verbindingen met een basisstation en tussen de voertuigen onderling. Voor gebruik van communicatiemiddelen binnen een gebouw of tijdens een evenement is een Portofoon aan te bevelen.

Wij leveren mobilofoons van de merken:

Motorola GM340 mobilofoon

Neem contact met ons op voor de beste prijs.

gm340

De Motorola GM340 mobilofoon is voorzien van een duidelijk afleesbaar display, volledig toetsenbord en ingebouwde luidspreker. Deze eenvoudig uitgevoerde mobilofoon beschikt naast zijn bedientoetsen en maximaal zes kanalen over verschillende aan extra functie zoals: noodoproep, verschillende vormen van toonontvangers en toonzenders, 5TVO en PL, scan, speciale ruis onderdrukker.

Specificaties:

  • Frequentie: 136~174 MHz (VHF) /403~470 Mhz (UHF)
  • Kanaalscheiding: 12,5/20/25 Khz
  • Zendvermogen: 1 tot 25 Watt
  • Select 5 & Piloottoon
  • 6 gesprekskanalen

Levering:

  • Handleiding

Hytera TM800 mobilofoon

Neem contact met ons op voor de beste prijs.

Mobilofoon Hytera TM800

Perfect voor een groeiende organisatie. De flexibele TM-800 Professionele mobilofoon kan gemakkelijk uitgebreid worden om te voldoen aan de snel veranderende behoeften van het bedrijfsleven. HYT’s spraak compandergeluidsversterker en een krachtige 5 W interne of 13 W externe luidspreker zorgen voor een geweldig helder, zuiver geluid, zelfs in lawaaierige omgevingen. De veelzijdigheid van de TM-800 mobilofoon helpt u de productiviteit en efficiëntie optimaal te houden, ongeacht hoe snel uw bedrijf groeit.