4G Push to talk / portofoons

Private LTE

Push-to-talk/portofoons over het 4G netwerk

Directe communicatie met één druk op de knop

Push-to-talk zorgt er voor dat u direct in verbinding kan staan met één persoon of een groep mensen. Deze eigenschap kennen we van de portofoons en mobilofoons die werken op een eigen frequentie. Deze directe verbinding is cruciaal in noodsituaties en zorgt er voor dat uw werknemers efficiënter en productiever kunnen werken. Push-to-Talk kan ook over het 3G en 4G netwerk, dit wordt Push to talk Over Cellular genoemd (POC). Het spraakbericht wordt omgezet in data en verstuurd via het mobiele netwerk.

Voordelen

– Directe communicatie met één druk op de knop met een groep of individu
– Realtime informatie dankzij GPS en aanwezigheids- en beschikbaarheidsinformatie
– Landelijke dekking
– Geen investering in eigen infrastructuur
– Geen vergunningskosten

4G Portofoons

Elke smartphone kan gebruikt worden met POC. Toch bieden specifieke POC portofoons voordelen. Deze toestellen zijn simpel, gemakkelijk in gebruik, robuust en zien er uit als een professionele portofoon.

POC van Motorola Solutions en TeloSystems

Binnen ons assortiment hebben wij POC oplossingen van Motorola Wave en TeloPTT. Beide merken hebben hun eigen toepassingen en functionaliteiten.

POC of regulier portofoonnetwerk?

Afhankelijk van uw criteria en wensen zullen wij u adviseren of een POC oplossing of een regulier portofoon netwerk het beste bij u past. Wanneer u in kritische situaties wilt communiceren dan is een eigen portofoon netwerk de oplossing. Voor niet kritische communicatie is POC de oplossing. Het is ook mogelijk om beide systemen te combineren.

Oplossing voor kritische communicatie

WAVE van Motorola is een oplossing voor de gebruiker die een kritische communicatie oplossing wenst van de beste kwaliteitDeze oplossing verbindt POC aan reguliere portofoons. Dit is de meest geavanceerde en uitgebreide oplossing die er is. Motorola Solutions biedt hierbij de LEX 11, een ruggedized smartphone met een PTT knop.

Oplossing voor niet kritische communicatie 

POC van het merk TeloSystems is een oplossing voor de klant die een betaalbare niet kritische communicatie oplossing zoektPOC van Telo is een flexibele en betaalbare oplossing gebaseerd op LTE. TeloSystems biedt een complete oplossing van zowel hardware als software. Het Android besturingssysteem is zodanig aangepast zodat o.a. microfoon geluid en bedieningsgemak overeenkomt met portofoons uit het hogere segment.

Meer informatie?

De mogelijkheden met TeloPTT en Motorola WAVE zijn zeer uitgebreid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met POC? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.