Digitale Portofoons

Digitale portofoon

De digitale portofoon biedt een verbeterde geluidskwaliteit ten opzichte van analoge portofoons en maakt het mogelijk om twee groepen tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar te laten communiceren op dezelfde frequentie. Digitale portofoons zijn geschikt voor GPS-toepassingen en tekstberichten.

De voordelen van digitale portofoons

  • Overal 100% dekking op een of twee kanalen
  • Niet afluisterbaar
  • Lange standby tijd
  • GPS mogelijkheid
  • Analoog en digitaal te gebruiken
  • Twee groepen op 1 frequentie
  • tekst berichten versturen

Voor u hebben wij een selectie gemaakt van zeven verschillende digitale portofoons. Uiteraard kunnen wij ook alle andere modellen van onze merken leveren. Kijk hier voor in onze webshop.

Disseldorp Techniek levert digitale portofoons van de merken: Motorola, Hytera, Icom, Kenwood en Entel. 

Wilt u vrijblijvend advies over welke digitale portofoons het beste bij uw organisatie passen? Neem contact met ons op.

Motorola SL4000

Neem contact met ons op voor de beste prijs.

SL4000

De SL4000 is de nieuwste portofoon van Motorola, deze portofoon voldoet volledig aan de Digital Mobile Radio standaard.

Deze portofoon is uitgerust met een uitgebreid toetsenbord in combinatie met een LCD display dit maakt het mogelijk om onderling tekstberichten in te voeren en te versturen. Met deze functie wordt het mogelijk te communiceren in omgevingen met veel omgevingslawaai of juist waar geen geluid geproduceerd mag worden.

Motorola DP3441

Neem contact met ons op voor de beste prijs.

dp3441

De DP3441 is een compacte portofoon uit het MOTOTRBO programma van Motorola. Deze portofoon voldoet volledig aan de Digital Mobile Radio (DMR) standaard.

Motorola DP4400

Neem contact met ons op voor de beste prijs.

DP4400

De DP4400 is een eenvoudig te bedienen portofoon van Motorola. Deze portofoon voldoet volledig aan de Digital Mobile Radio standaard.

Motorola DP4600

Neem contact met ons op voor de beste prijs.

DP4600

De DP4600 is voorzien van een beperkte gebruikersinterface en voldoet volledig aan de Digital Mobile Radio standaard. Het  toetsenbord in combinatie met de LCD display maakt het mogelijk om eenvoudig door de verschillende menu’s te stappen.

Motorola DP4800

Neem contact met ons op voor de beste prijs.

DP4800

De DP4800 is voorzien van een uitgebreide gebruikersinterface en voldoet volledig aan de Digital Mobile Radio (DMR) standaard.

Het uitgebreide toetsenbord in combinatie met de kleuren LCD display maakt het mogelijk om tekstberichten in te voeren en te versturen naar collega’s of bijvoorbeeld een centralist. Met deze functionaliteit wordt het mogelijk te communiceren in omgevingen met veel omgevingslawaai of juist waar geen geluid geproduceerd mag worden, bijvoorbeeld tijdens voorstellingen. Een andere toepassing van tekstberichten is het doorgeven van werkinstructies en acceptatie hiervan, zonder tussenkomst van spraak.

Hytera PD505

Neem contact met ons op voor de beste prijs.

Hytera PD505 portofoons

Deze portofoon heeft een licht en slank ontwerp, en is gemakkelijk te gebruiken in analoge en digitale modes. De portofoon heeft compacte afmetingen en is in staat te communiceren op een grote afstand. De PD505 heeft alle voordelen van digitaal, is gebruiksvriendelijk, maar toch betaalbaar, en bijzonder geschikt voor een kosteneffectieve migratie naar digitaal.

Hytera PD685

Neem contact met ons op voor de beste prijs.

Hytera pd685 portofoon

DMR Standaard Radio, met talloze functies, innovatief ontwerp, compact formaat, integreert met Hytera toepassingen

Webshop

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.