Portofoons

Portofoons huren

Portofoons

Portofoons staan voor eenvoudige en effectieve communicatie. Slechts een druk op de knop zorgt voor
een directe verbinding met één of meerdere portofoons. Deze directe verbinding zorgt er voor dat u sneller en efficiënter gaat werken. De portofoon is bijvoorbeeld onmisbaar in de Bedrijfshulp verlening, beveiliging, transport en vele andere bedrijfstakken.

Portofoons zijn leverbaar in verschillende varianten en versies. De portofoon kent vijf verschillende varianten welke hier worden doorlopen.

Vergunningsvrij

De vergunningsvrije portofoon is betaalbaar, vereist geen zendvergunning en door het kleine voormaat zeer handzaam. Licentie vrije portofoons worden onder andere veel gebruikt voor bedrijfshulpverlening, evenementen en de veeleisende recreatieve gebruiker.

Analoog

Disseldorp Techniek heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring met analoge portofoon. Analoge portofoons hebben veel bereik en zijn gemakkelijk in installatie tegen een lagere kosten dan een digitaal systeem. Het digitale systeem heeft de toekomst en simpelweg meer mogelijkheden daarom zal de analoge portofoon op den duur plaats moeten maken voor zijn digitale vervanger.

Digitaal

De digitale portofoon biedt een verbeterde geluidskwaliteit ten opzichte van analoge portofoons en maakt het mogelijk om twee groepen tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar te laten communiceren op dezelfde frequentie. De digitale portofoon is geschikt voor GPS-toepassingen en tekstberichten.

Atex 

De ATEX portofoon is ontwikkeld voor gebruik in een omgeving met explosiegevaar. Een ATEX portofoon zal tijdens gebruik, een val of kortsluiting nooit een vonk vrijgeven die een explosie kan veroorzaken. Gebruik van een ATEX portofoon is in sommige industriële omgevingen verplicht. De Atex portofoon wordt voornamelijk als digitaal geleverd.

Voordelen portofoons

  • hytera portofoonsDirecte verbinding, onmisbaar tijdens kritische communicatie en als u efficiënter en eenvoudiger wilt werken en communiceren.
  • Niet meer schreeuwen en eindeloos zoeken, roep direct op via de portofoon.
  •  Man down alarm, wanneer de drager van de portofoon op de grond ligt geeft de portofoon een alarm door.
  • Gps locatie van portofoon zichtbaar en volgbaar.
  • Dekking mogelijk voor volledige locatie en meerdere locaties aan elkaar te koppelen.
  • Geen abonnementskosten.

 

Kosten besparing 

Door de grote winst in snelheid en efficiëntie die het gebruik van portofoons bied zullen bedrijfsprocessen sneller en soepeler verlopen waardoor direct kosten worden bespaard.

Wilt u ook efficiënter werken? 

Neem contact met ons op voor een afspraak, demonstratie en test op locatie en overtuig uw zelf van de kracht van de portofoon.